JAV ambasados darbuotojų pirmasis vizitas – Alytaus rajone


Alytaus rajone apsilankė svečiai iš Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) ambasados Vilniuje. Pivašiūnų amatų centre JAV ambasadorės patarėją politikos klausimais Ted Massey ir ambasados politikos ir ekonomikos specialistę Giedrą Gurevičiūtę-Demereckienę priėmė Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas.
Svečiams pristatytas Alytaus rajonas, įgyvendinti ir planuojami projektai, galimybės užsienio investicijoms. A. Vrubliauskas kalbėjo apie rajono specifiką, kuriamą pramonės zoną.
Svečiai apžiūrėjo Amatų centrą, sužinojo apie čia vykdomas edukacijas, veiklas.
Susitikime su JAV ambasadorės patarėju politikos klausimais T. Massey ir ambasados politikos ir ekonomikos specialiste G. Gurevičiūte-Demereckiene dalyvavo Pivašiūnų seniūnė Rima Čelkonienė, savivaldybės administracijos Finansų ir investicijų skyriaus vedėja Gintarė Jociunskaitė ir Alytaus rajono vietos veiklos grupės vadovė Vida Vrubliauskienė, kuri Lietuvos valstybės atkūrimo dienos išvakarėse svečiams padovanojo rankų darbo ženklelius su Lietuvos simbolika.
T. Massey JAV ambasadoje Vilniuje dirba tik 3 mėnesius. Apsilankymas Alytaus rajone – jo pirmasis išvažiuojamasis darbinis vizitas Lietuvoje.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą