Kviečiame teikti siūlymus dėl Alytaus miesto savivaldybės kultūros premijų skyrimo

Iki šių metų birželio 1 d. priimami siūlymai skirti Alytaus miesto savivaldybės kultūros premijas.

Skiriamos trys 2 500 eurų kultūros premijos: 2 premijos už aktyvią kūrybinę ir ugdymo veiklą, reikšmingus kūrybinius laimėjimus, puoselėjant Alytaus miesto kultūrą ir garsinant miestą šalyje ir užsienyje, ir 1 premija už ypač svarbią ilgametę kultūrinę ir aktyvią kūrybinę veiklą.
Pretenduoti į kultūros premijas gali fiziniai asmenys, fizinių asmenų grupės (kaip vienas kandidatas), juridiniai asmenys – lietuvių ir kitų tautų šių kultūros sričių atstovai: architektūros, bibliotekų ir muziejų veiklos, literatūros, kultūros paveldo, etnokultūros, tautodailės, teatro, cirko, dailės, fotografijos, kino, muzikos, šokio, tarpdisciplininio meno. Tam pačiam asmeniui premija gali būti skiriama ne anksčiau kaip po 3 metų.
Kandidatą gali siūlyti tiek fiziniai, tiek juridiniai asmenys. Kandidatą siūlantis asmuo pateikia užpildytą anketą (forma pridedama). Gali būti pridedamos kūrybinę veiklą liudijančių dokumentų kopijos, vaizdinė medžiaga, kūrybinių darbų sąrašas ar nuorodos. Anketos registruojamos bendra tvarka, jas vertina atrankos komisija.
Išsamesnę informaciją teikia Alytaus miesto savivaldybės administracijos Kultūros skyriaus vyr. specialistė Daina Čečkauskienė tel. +370 698 09 017, el. p. daina.ceckauskiene@alytus.lt

Alytaus miesto savivaldybės inf. 

Komentarai

  • Patricia Conor
    prieš 28 minučių

    MANO ISTORIJA Čia yra tikra ir tikra. Aš esu čia, kad paliudyčiau apie didįjį vyrą, kuris atvedė pas mane vyrą, kai jis išsiskyrė su manimi dėl kitos moters, kurią jis sutiko jo darbo vietoje. Aš bandžiau gauti pagalbos iš daugelio vietų ir šaltinių, kad sugrąžinčiau savo vyrą, tačiau niekas neveikė, bet kai susisiekiau su gydytoju Ilekhojie, jis vėl privertė nusišypsoti, grąžindamas mane savo vyrui su savo ypatingomis galiomis .. Jei jūs patiriate kokių nors problemų savo santuoką, santykius ir turite kokių nors panašių problemų, susisiekite su šiuo puikiu vyru dabar. Jis tavęs nenuvils. Čia yra jo el. Paštas: gethelp05@gmail.com „WhatsApp“ +2348147400259
  • Lucia Eden
    prieš 35 minučių
    mielai dalinuosi savo liudijimais šiandien su pasauliu. Aš niekada neįsivaizduoju savęs tai darantis, bet esu kupinas džiaugsmo ir noriu, kad kiti turėtų savo pagalbą. Aš esu biuro sekretorė pagal profesiją, turiu du vaikus su vyru. Mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus be jokio paaiškinimo. Jis tiesiog paliko namą, o aš girdėjau, kad jis mato kitą moterį. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad grąžintum jį namo, tačiau jis elgėsi keistai manęs atžvilgiu ir netgi apleido vaikus. Aš buvau nusivylęs ir nuniokotas, ieškojau pagalbos iš įvairių pusių, kol pamačiau pranešimą apie dr. Ajayi rašybos keitiklį. Kreipiausi į rašytoją, kuris man pasakė, ką daryti. Jis patikino mane, kad jis ištaria rašybą ir viskas bus gerai per tris dienas, tačiau buvau skeptiškas ir išsakiau keletą minčių, kol galiausiai vėl susisiekiau su juo, mes kartu ėjome į procesą ir nustebau, kad rašyba suveikė, o mano vyras grįžo namo ir atsiklaupė, kad maldautų atleidimo, bet pirmasis buvo jo netikėtas skambutis, nes mes nesikalbėjome apie 6 mėnesius. Dr. Ajayi yra iš tikrųjų jo žodžių žmogus, jei turite problemų dėl savo santykių ar bet kurio gyvenimo aspekto, susisiekite su rašytoju dr. Ajayi dėl ilgalaikio sprendimo.

    Paštas: drajayi1990@gmail.com
    „Viber“ arba „WhatsApp“ numeris: +2347084887094

Parašykite komentarą