Gyventojų konsultavimas savivaldybėje – tik iš anksto užsiregistravus

Švelnėjant karantino sąlygoms, duris nuo kitos savaitės atvers ir Alytaus miesto savivaldybė. Taip pat į savo darbo vietas sugrįžta ir dalis Alytaus miesto savivaldybės administracijos tarnautojų.

Pasak Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus Rolando Juonio, nuotoliniu būdu ir toliau galės dirbti rizikos grupės asmenys, taip pat ir darbuotojai, turintys vaikų iki 12 metų amžiaus, kurių vienų namuose palikti negalima.

Vadovaujantis Sveikatos apsaugos ministro – valstybės lygio ekstremalios situacijos operacijų vadovo A. Verygos 2020 gegužės 11 d. sprendimu Nr. V- 1118, ir toliau prioritetas lankytojų aptarnavimui bus teikiamas nuotoliniu būdu.

Savivaldybėje nuo gegužės 18 dienos bus konsultuojami tik iš anksto užsiregistravę, dėvintys apsaugos priemones, temperatūros neturintys asmenys, kurių klausimų ar prašymų išspręsti nuotoliniu būdu tikrai neįmanoma.

Siekiant užtikrinti atitinkamus saugumo reikalavimus, į savivaldybę besikreipiantys gyventojai prašomi registruotis iš anksto telefonu +370 610 30896, nurodant savo kontaktus bei kreipimosi esmę.

Asmeniui, kurios problemos nebus galima išspręsti nuotoliniu būdu, bus iš anksto paskirtas priėmimo laikas, kada jis turėtų atvykti į savivaldybę. Klientai bus atriboti nuo tiesioginių kontaktų su darbuotojais, aptarnaujami laikantis saugaus atstumo.

Pasak Alytaus miesto savivaldybės Vidaus administravimo skyriaus vedėjos Astos Guzienės, kadangi įsakymas numato, kad vienam aptarnaujamam asmeniui turi būti skirta ne mažiau kaip 10 kvadratinių metrų, vienu metu savivaldybės priimamajame bus aptarnaujami ne daugiau kaip du asmenys.

Klientai į savivaldybės priimamąjį prašomi atvykti tiksliai išankstinės registracijos nurodytu laiku.

AMSA inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą