Varžybose „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ stiprios emocijos ir pirmoji vieta

Kovo 2 d. Alytaus Dainavos pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokinių komanda su mokytojomis Vilma Gudaitiene ir Dalia Vitalija Kačanauskiene dalyvavo Lietuvos mokyklų žaidynių Alytaus miesto savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklų 2007 m. gimusių ir jaunesnių mokinių „Drąsūs, stiprūs, vikrūs" estafečių varžybose. Pogrupyje įveikę Likiškėlių pagrindinės ir Senamiesčio pradinės mokyklų komandas gavome kelialapį (teisę) dalyvauti finalinėse varžybose.

Kovo 6 d. susitikome su „Sakalėlio" pradinės ir Panemunės pagrindinės mokyklų komandomis. Jos varžėsi aštuoniose rungtyse. Jaunieji sportininkai turėjo pralįsti pro lanką, įveikti grindų riedulio slalomą, pernešti teniso kamuoliukus, paridenti, pagauti ir varytis kamuolius, išbandyti „bulvių sodinimo" rungtį, šokinėti su šokdynėmis ir įveikti greičio estafetę. Jų tikslas – kuo greičiau ir sėkmingiau įveikti trasą. Finalinėse varžybose virė stiprios emocijos, nepagailėta jėgų, atkaklumo, ryžto, būta ir ašarų. Iki pat varžybų pabaigos nebuvo aišku, kas taps nugalėtojais. Paskutinė rungtis lėmė mūsų mokyklos komandos pergalę ir teisę dalyvauti zoninėse varžybose. Jaunieji sportininkai buvo apdovanoti medaliais, o visai komandai įteikta taurė.

Dėkojame tėveliams už palaikymą ir pagalbą. Už profesionalius patarimus dėkojame kūno kultūros mokytojui metodininkui Valdui Mažeikai ir pradinių klasių mokytojai metodininkei Genei Barysienei. Vaikams dėkojame už kantrybę ir ištvermę. Džiaugiamės, sveikiname ir linkime sėkmės zoninėse varžybose.

Pradinių klasių mokytojos metodininkės Vilma Gudaitienė ir Dalia Vitalija Kačanauskienė

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą