Nuotraukos autorius: AFP/Scanpix nuotr.

Prienų komandos ekskursija į Londoną: LaVaras visų žaidėjų imti nesiruošia

Prienų-Birštono „Vytautas“ jau suderino paskutines detales ir balandžio pradžioje keliaus į Londoną. Ten prieniškiai žais draugiškas rungtynes su vietos „Lions“ klubu. Mačas „Copper Box“ arenoje įvyks balandžio 2-ąją, o Virginijaus Šeškaus treniruojamas „Vytautas“ į Angliją išskris diena anksčiau. LaVaras Ballas portalui lrytas.lt atskleidė, jog „Lions“ ekipa degė noru pas save prisikviesti jaunuosius LiAngelo ir LaMelo Ballus.

„Londono komanda paskambino ir paklausė, ar negalėčiau atvežti savo berniukų. Jie svajoja pamatyti juos žaidžiančius. Pamatysite, bus tikrai smagu!“, – pasakojo L.Ballas.  „Vytautas“ į Londoną vyks per laisvą savaitę tarp dviejų Lietuvos krepšinio lygos rungtynių. Kovo 31 dieną prieniškiai žais su Panevėžio „Lietkabeliu“, o balandžio 8-ąją – su Vilniaus „Lietuvos rytu“. Kol kas planuojama, kad dalis komandos krepšininkų galės likti Lietuvoje ir ruoštis LKL, o norintieji keliaus į Angliją. „Nemanau, kad vyks visa komanda. Tiesą sakant, visų žaidėjų net nereikia – užteks kokių aštuonių. Visai nenoriu, kad į Londoną nuvyktų 20 vyrukų ir ten nepatenkinti sėdėtų. Jei kas nors norės likti Lietuvoje ir atsipūsti – puiku“, – sakė L.Ballas.

Su „Vytautu“ į draugiškas rungtynes važiuos ir gausi Ballų šeimos realybės šou filmavimo grupė. Juos priimsianti „Lions“ aukščiausioje Anglijos lygoje šiuo metu užima 7-ąją vietą. „Londone gyvena labai daug lietuvių ir mes visada norėjome pasikviesti šios šalies komandą“, – oficialiame pranešime cituojamas Londono ekipos vadovas Vince'as Macaulay. Bilietų prekyba į draugiškas rungtynes prasidės kovo 12 dieną per pietus. Beje, „Copper Box“ arena prieš šį sezoną jau yra priėmusi Lietuvos klubą – čia Kauno „Žalgiris“ žaidė su Torūnės „Polski Cukier“. Tuomet didelį ažiotažą sukėlę lietuviai visiškai užpildė salės tribūnas.

Laura Ivaškaitė

Lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą