Alytaus r. meno ir sporto mokyklos sunkiaatletis pagerino Lietuvos rekordą!

2018 m. kovo 17 d. Simno kultūros centre vyko Lietuvos jaunių – moksleivių iki 15 metų, sunkiosios atletikos čempionato finalinės varžybos, kurias organizavo Alytaus r. meno ir sporto mokyklos sunkiosios atletikos mokytojas Jonas Nevecka.

Dalyviai, dėl respublikos čempiono titulo, varžytis suvažiavo iš aštuoniolikos Lietuvos miestų ir miestelių. Gerai sekėsi ir Alytaus r. meno ir sporto mokyklos mokiniams: sunkiaatletis Andrius Packevičius svorio kategorijoje iki 46 kg, išrovęs 34 kg ir išstūmęs 43 kg sveriančias štangas, iškovojo vicečempiono vardą, kitas Alytaus r. meno ir sporto mokyklos sportininkas Edgaras Zinkevičius iš Ąžuolinių kaimo, svorio kategorijoje iki 70 kg neturėjo sau lygių – išraudamas 76 kg jis pagerino Lietuvos rekordą! Stūmimo veiksmą Edgaras atliko su 90 kg štanga, tokiu būdu Edgaras tapo ne tik čempionu, bet ir absoliučiai stipriausiųjų įskaitoje, tarp 75 varžybose dalyvavusių sportininkų, užėmė antrąją vietą, Deividas Zmejauskas ir Mantas Viselga liko ketvirti.

Išskirtinius savo originalumu medalius ir prizus varžybų dalyviams įteikė Alytaus rajono savivaldybės mero patarėjas Ramūnas Bielevičius kartu su Alytaus r. meno ir sporto mokyklos direktore Dovile Geležauskaite.

Varžybų dalyviai džiaugėsi šventiškai suorganizuotu renginiu, o treneriai teigė, kad visi jų auklėtiniai žino Simną ir nori čia vėl ir vėl atvykti. Renginys buvo rodomas Facebook socialiniame tinkle, varžybų transliaciją matė daugiau nei 24,000 žmonių iš viso pasaulio.

 

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą