Sveikinimai Alytaus „RKL-GUT.LT“ moterų krepšinio komandai

„Džiaugiuosi jūsų meile sportui. Nežiūrint į tai, kad gyvenimas visuomet kelia įvairius iššūkius, susijusius su darbu, šeima ar kitomis problemomis, jūs liekate ištikimos pasirinktai sporto šakai, toliau žaidžiate, treniruojatės ir laimite. Džiaugiamės, kad savo pasiekimais garsinate mūsų miestą", – sveikindamas Alytaus „RKL-GUT.LT" moterų krepšinio komandą vakar savivaldybėje vykusio susitikimo metu sakė Alytaus miesto savivaldybės meras Vytautas Grigaravičius. Miesto vadovas krepšininkėms, antrus metus iš eilės tapusioms Lietuvos moterų krepšinio „Akvilės" lygos čempionėmis, įteikė po baltą rožės žiedą, rėmėjams padovanojo knygas apie Alytaus miestą, o komandos trenerei – Alytaus miesto vėliavą.

Už puikius sportinius pasiekimus krepšininkėms dėkojo Alytaus miesto savivaldybės administracijos Sporto ir rekreacijos skyriaus vedėjas Adomas Andrušaitis. Jis Alytaus „RKL-GUT.LT" komandai pranešė ir džiugią žinią – komandos pagrindinei treniruočių ir varžybų sporto bazei – Alytaus medicininės reabilitacijos ir sporto centrui sporto salės renovacijai iš Kūno kultūros ir sporto fondo yra skirta 45,0 tūkst. Eur. Dar dalis lėšų šiai renovacijai bus skirta iš Alytaus miesto biudžeto.
Alytaus „RKL-GUT.LT" moterų krepšinio komandos trenerė Kristina Grižienė padėkojo savivaldybei ir komandos rėmėjams – Alytaus miesto savivaldybei, buitinei technikai GUT.LT, UAB „Alseka", informaciniams rėmėjams Alytaus radijui FM99, interneto portalui „Alytaus gidas" už visokeriopą pagalbą. Trenerė K. Grižienė džiaugėsi komandos laimėjimais: „Dėkinga komandai, kad ji taip stengiasi kovoti už savo miestą."
Lietuvos moterų krepšinio „Akvilės" lygoje iš penkių reguliaraus sezono atskirų statistikos kategorijų trijose lyderėmis tapo „RKL-GUT.LT" komandos žaidėjos. Rezultatyviausia lygos žaidėja pripažinta Karolina Kazočiūnaitė (vid. 21,4 taško), daugiausia rezultatyvių perdavimų – Vaiva Garlinskė (vid. po 7,1), daugiausia perimtų kamuolių – Milda Sauliūtė (vid. po 5). „Akvilės" lygos finalinio ketverto geriausia žaidėja – Karolina Kazočiūnaitė.
Į „Akvilės" lygos 2017–2018 m. sezono startinį penketą išrinktos dvi Alytaus komandos žaidėjos gynėja Milda Sauliūtė ir puolėja Karolina Kazočiūnaitė.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą