Sporto žaidynės „Olimpiečiai tarp mūsų 2018“

Gegužės 23 dieną Daugų Vlado Mirono gimnazijos stadione vyko antrosios Alytaus r. meno ir sporto mokyklos atviros sporto žaidynės „Olimpiečiai tarp mūsų 2018“. Šimtas penkiasdešimt sportininkų iš Alytaus, Miroslavo, Krokialaukio, Pivašiūnų, Ūdrijos, Simno ir Daugų varžėsi krepšinio, futbolo, kanupolo turnyruose, o dziudistai ir sunkiaatlečiai surengė bendro fizinio pasirengimo varžybas. Visi šventės dalyviai bėgo mylią.

Žaidynių dalyvius atvyko pasveikinti Alytaus rajono savivaldybės mero patarėjas Ramūnas Bielevičius, Lietuvos olimpinės sportinio ėjimo rinktinės treneris Kastytis Pavilonis, Daugų Vlado Mirono gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius ir Alytaus r. meno ir sporto mokyklos direktorė Dovilė Geležauskaitė, kurie palinkėjo gražios ir garbingos kovos. Kastytis Pavilonis jauniesiems sportininkams pristatė dalį savo surinktos sporto atributikos kolekcijos, papasakojo apie olimpines žaidynes.

Krepšinio varžybose nugalėjo Daugų Vlado Mirono gimnazijos sportininkai, lankantys neformalaus vaikų švietimo būrelį. Futbolo varžybos vyko dviejose amžiaus grupėse, jaunesniųjų grupėje laimėjo Alytaus r. meno ir sporto mokyklos Daugų skyriaus futbolininkai, vyresniųjų – Alytaus globos namų sportininkai. Kanupolo varžybose abiejose amžiaus grupėse (U14 ir U17) nugalėjo Alytaus SRC komandos. Dziudo ir sunkiaatlečių bendro fizinio pasiruošimo varžybose jaunesniųjų grupėje geriausiai sekėsi Mantui Matulevičiui, Tomui Kirkliauskui, Ernestui Pangoniui, Svajūnei Valaikaitei, Danieliui Ališauskui ir Aivarui Biliui, vyresniųjų – Raimondai Mažeikaitei, Tautvydui Gudaičiui, Arnui Ručiui ir Andriui Packevičiui. Nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti taurėmis ir medaliais, kuriuos įsteigė Alytaus r. meno ir sporto mokykla.

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos mokiniams sporto žaidynės buvo atsiskaitymas už antrojo pusmečio įgytas praktines žinias, mokyklos direktorė Dovilė Geležauskaitė geriausiems mokiniams įteikė padėkas už mokymosi pažangą ir mokyklos vardo garsinimą.

Gausaus būrio sportininkų dalyvavimas žaidynių organizatoriams teikia viltį, kad tokios žaidynės reikalingos ir taps tradicinėmis.

 

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą