Jaunieji lengvaatlečiai varžėsi Simno gimnazijos stadione

Birželio 7 dieną į Simno gimnazijos stadioną rinkosi rajono jaunieji lengvaatlečiai. Čia vyko Alytaus rajono moksleivių, gimusių 2004 m. ir jaunesnių, lengvosios atletikos keturkovės varžybos.

Kiekvienas sportininkas įveikė sprinto ir vidutinio nuotolio bėgimo distancijas, atliko šuolį į tolį, išbandė rankos miklumą mesdamas kamuoliuką. Pagal lengvosios atletikos taisykles už pasiektus rezultatus skiriami taškai. Mergaičių varžybose nugalėjo Simno gimnazijos sportininkės, surinkusios 842 taškus, antros liko Daugų Vlado Mirono gimnazijos mokinės, surinkusios 762 taškus, trečios – Miroslavo gimnazistės, surinkusios 636 taškus. Berniukų varžybas laimėjo Simno gimnazijos (781 taškas) komanda, antri liko Daugų Vlado Mirono gimnazijos (777 taškai), treti – Miroslavo (660 taškų) keturkovininkai.

Individualioje įskaitoje tarp berniukų ir tarp mergaičių nepralenkiami taip pat buvo Simno gimnazijos sportininkai: Audrius Deščeras (213 taškų) ir Goda Mažeikaitė (235 taškai). Nugalėjusios komandos buvo apdovanotos taurėmis, medaliais, padėkos raštais, o sportininkai – asmeniniais prizais. Tai buvo paskutinės Alytaus rajono bendrojo lavinimo mokyklų moksleivių varžybos, kurias koordinuoja ir finansuoja Alytaus rajono savivaldybė.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą