Padėkos ir sveikinimai Alytaus rajoną garsinantiems jauniesiems sunkiaatlečiams

Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos sunkiaatlečiai nustebino Lietuvos jaunučių ir sporto vilčių žaidynių dalyvius. Sunkiosios atletikos varžybose komanda užėmė trečiąją vietą. Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas, mero pavaduotojas Arvydas Balčiūnas bei mero patarėjas Ramūnas Bielevičius pasveikino ir apdovanojo trenerį Joną Nevecką ir jo auklėtinius Lietuvos jaunučių ir sporto vilčių žaidynių sunkiosios atletikos varžybose iškovojus prizinę vietą ir už pasiektus asmeninius rezultatus.

Pristatydamas komandą, mero patarėjas R. Bielevičius pabrėžė, kad žaidynėse, kurios šiemet vyko Klaipėdoje, iškovota trečioji vieta yra pirmą kartą rajono istorijoje.

Meras A. Vrubliauskas jaunuosius sportininkus pavadino žvaigždėmis ir atkreipė dėmesį, kad vaikus treniruoja jaunas treneris, kuris yra ir ūkininkas. „Labai gražu, kad ir ūkininkauja, ir su vaikais užsiima. Jeigu tik yra noras ir užsidegimas, viskam galima surasti laiko, nors ūkininkauti nėra lengva. Būti sunkiaatlečiu yra sunku – reikia sunkiai kelti, sunkiai dirbti, sunkiai treniruotis, bet rezultatas yra fantastiškas. Linkiu treneriui, kad sektųsi ir ūkyje, ir su vaikais, ir ūpo užtektų viskam“, – kalbėjo meras. Jis padėkojo visiems, prisidedantiems prie vaikų sportinio ugdymo, nes sportas atitraukia nuo daugelio neigiamų veiklų. Rajono meras kvietė vaikus dar labiau sportuoti ir sportu užkrėsti kitus bendraamžius. „Džiaugiuosi tiek jaunystės, tiek jėgos čia matydamas ir bandau įsivaizduoti, kaip jūs atrodysite po penkerių, septynerių metų – ar nereikės durų platinti, kad praeitumėte su plačiais pečiais“, – juokavo meras A. Vrubliauskas.

Rajono vadovas įteikė Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos sunkiosios atletikos treneriui J. Neveckai iškovotą Lietuvos jaunučių ir sporto vilčių žaidynių taurę ir padėką už ugdytinių sportinį parengimą ir sunkiosios atletikos varžybų sportininkų ugdymo centrų konkurse mokyklai iškovotą trečiąją vietą, padėkojo už Alytaus rajono garsinimą.

Už aukščiausius sportinius pasiekimus ir Alytaus rajono garsinimą meras įteikė padėkas Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos ugdytiniams Edgarui Zinkevičiui, Lietuvos sunkiosios atletikos jaunučių iki 15 m. čempionate iškovojusiam pirmąją vietą ir pagerinusiam jaunučių iki 15 m. rekordą rovimo veiksme, bei Deividui Zmejauskui, Lietuvos sunkiosios atletikos jaunių iki 17 m. čempionate iškovojusiam antrąją vietą.

Meras įteikė sveikinimus už aukštus sportinius pasiekimus ir Alytaus rajono garsinimą mokyklos ugdytiniams: Andriui Packevičiui, Lietuvos sunkiosios atletikos jaunučių iki 15 m. čempionate iškovojusiam antrąją vietą, Laurynui Rutkauskui, žaidynėse iškovojusiam trečiąją vietą, Gustui Guntoriui, žaidynėse iškovojusiam trečiąją vietą.

Sveikinimai taip pat įteikti už sportinius pasiekimus Lietuvos sunkiosios atletikos jaunučių ir sporto vilčių žaidynėse ir už Alytaus rajono garsinimą Mantui Viselgai, Armandui Kaleinikui , Natui Radzevičiui, Domantui Skroblui, Feliksui Žukauskui, Lukui Narauskui.

Sunkiosios atletikos treneris J. Nevecka padėkojo, kad buvo priimtas dirbti į Alytaus rajono meno ir sporto mokyklą. Nors vaikus treniravo ir iki tol, tačiau dirbant mokykloje atsivėrė didesnės galimybės dalyvauti varžybose ir parodyti sunkiu darbu pasiektus vaikų rezultatus. „Dėkoju, kad mus priėmėte ir pagerbėte. Motyvavimas yra daug svarbiau nei materialūs dalykai. Ačiū“, – kalbėjo 26-erių metų treneris J. Nevecka.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą