Nuotraukos autorius: fotodiena.lt

Į ispaniją nevyks penki krepšininkai

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė jau šiandien popiet užsakomuoju reisu iš Palangos skris į Pamploną, kur penktadienį sužais pirmąsias kontrolines rungtynes su Ispanijos rinktine. Tačiau į išvykos rungtynes vyks ne visi rinktinės krepšininkai.

Vyriausiojo trenerio Dainiaus Adomaičio sprendimu rungtynes praleis vėliausiai prie rinktinės prisijungę Jonas Valančiūnas ir Domantas Sabonis. Į Ispaniją nevyks rinktinės kapitonas Mantas Kalnietis bei Paulius Jankūnas ir Renaldas Seibutis. Jie liks Palangoje ir sportuos individualiai, pagal specialiai sudarytą programą.

„Šiuo metu krepšininkų yra daug ir su tokia rotacija neįmanoma ir nėra tikslo žaisti. Turime žaidėjus, kuriuos norime išbandyti, o likę krepšininkai Palangoje dirbs pagal individualią programą“, – sakė rinktinės strategas Dainius Adomaitis.

Tęsiasi prekyba bilietais į Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės pasiruošimo Pasaulio čempionatui rungtynes. Rugpjūčio 4 dieną Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje, lietuviai susitiks su Suomijos rinktine, o rugpjūčio 12 dieną laukia akistata su Serbijos krepšininkais. „Žalgirio“ arenoje vyksiančių „Krepšinio namų“ paramos rungtynių metu surinktos lėšos bus skirtos Lietuvos krepšinio istorijos išsaugojimui ir puoselėjimui – „Krepšinio namų“ statyboms. Bilietus platina bilietai.lt

Visi norintys skirti paramą „Krepšinio namų“ statyboms, norimą sumą gali pervesti apsilankę puslapyje www.parama.krepsinionamai.lt

Pirmosios rungtynės Pasaulio čempionate vyks rugsėjo 1-ą dieną su Senegalo rinktine. Susitikimas prasidės 14 val. 30 min. Lietuvos laiku (19 val. 30 min. vietos laiku). Antrasis susitikimas su Kanados rinktine vyks rugsėjo 3-ią dieną, taip pat 14 val. 30 min. Lietuvos laiku (19 val. 30 min. vietos laiku), o grupės kovas rinktinė baigs rugsėjo 5-ą dieną dvikova su Australijos ekipa. Susitikimo pradžia taip pat 14 val. 30 min. Lietuvos laiku (19 val. 30 min. vietos laiku). Į kitą etapą pateks po dvi geriausias grupės komandas.

 

lenta 

 Krepsinionamai.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą