Nuotraukos autorius: Agneta Mikelionytė

Rezultatyvus Mindaugo Sušinsko žaidimas Prienuose - Alytaus „Sintek-Dzūkijos“ komandai pergalės neatnešė

Lietuvos krepšinio lygoje tęsiasi sezono pradžios kovos. Prienų „Cbet“ krepšininkai vienintelėse vakar dienos rungtynėse priėmė Alytaus „Sintek-Dzūkijos“ komandą. Kiek daugiau nei tris su puse kėlinius vykusi kova taškas į tašką pasibaigė prieniškių pergalę.

 Ryškiausiu rungtynių starto žaidėju tapo Arnas Velička, dar pirmajame kėlinyje pelnęs 7 taškus, tačiau pabėgti prieniškiams nepavyko. Paskutinėje kėlinio atakoje jis asistavo Regimantui Miniotui, o dzūkai ketvirtį užbaigė nerezultatyviai  - 21:18.

 Antrasis ketvirtis buvo dar lygesnis. „Sintek-Dzūkijos“  aukštaūgiai  Radoslavas Pekovičius ir Loganas McLane‘as  puikiai įsiliejo į žaidimą ir leido alytiškiams  šeimininkams kvėpuoti į nugaras. Loganas McLane‘as  „Sintek-Dzūkijos“   paskutinę ataką užbaigė rezultatyviu prasiveržimu, o Luko Ulecko tritaškis su sirena skriejo pro šalį. Po dviejų kėlinių „Cbet“ pirmavo – 43:41

Trečiojo kėlinio viduryje po Gedimino Maceinos dvitaškio rezultatas vėl buvo lygus, tačiau Alytaus ekipą į priekį išvedė tolimas Mindaugo Sušinsko metimas (51:48). L.McLane‘o ir Martyno Pacevičiaus tritaškiai nelietė lanko, o tolimu metimu ketvirtį uždarė Martynas Varnas – 64:59.

Lemiamu metu ketvirtajame kėlinyje iniciatyvos ėmėsi Mindaugas Lukauskis. 40-metis pelnė 4 taškus iš eilės, Devonas  Van Oostrumas pridėjo tritaškį ir „CBet“ atitrūko 73:66.

Likus žaisti 3 minutes M. Sušinskas dar sušvelnino atsilikimą (68:73), tačiau tuomet M. Lukauskis pataikė dar du tritaškius, o dviženklę persvarą įgiję šeimininkai užsitikrino pergalę – 88:72.

„Sintek-Dzūkijos“ komandoje rezultatyvumu išsiskyrė  Mindaugas Sušinskas pelnęs 18 bei  Adrienas Bowie ir Radoslavas Pekovičius po 13 taškų.

Šiuo metu alytiškiai su viena pergale ir 2 pralaimėjimais žengia 7-oje turnyrinės lentelės vietoje.

Kitas rungtynes alytiškiai spalio 5-ąją dieną žais Pasvalyje prieš „Pieno žvaigždžių“ komandą.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą