Nuotraukos autorius: Agneta Mikelionytė

Traumų išretinta „Sintek–Dzūkija“ Tauragėje šventė pergalę

Antradienio vakarą sužaisti net 4 pirmieji Karaliaus Mindaugo taurės susitikimai. Stipriausios Nacionalinės krepšinio lygos komandos žaidė prieš Lietuvos krepšinio lygos klubus. Prieš dvi savaites ištraukti burtai lėmė, kad Alytaus „Sintek–Dzūkija“ stos į akistatą prieš „Tauragės KK“ klubą.

 Dzūkai jau pirmajame kėlinyje pademonstravo savo pajėgumą ir įpusėjus ketvirčiui jau turėjo devynių taškų persvarą – 18:9. Vis dėlto tauragiškiai atsakė į tai spurtu 10:0 ir neleido svečiams pabėgti rungtynių pradžioje.

 Alytiškiai sėkmingai pradėjo ir antrąjį ketvirtį bei susikrovė dviženklį pranašumą, kurį išlaikė iki pat ilgosios pertraukos – 52:42.

 „Tauragės“ ekipa varžovų į priekį nepaleido ir įpusėjus lemiamam ketvirčiui svečių deficitas siekė tik tris taškus po dviejų Andriaus Aleksandrovo iš eilės tritaškių (64:67).

 Rungtynių pabaigoje alytiškiams vis tiek pavyko nutolti iki 8 taškų ir atsidurti kiek patogesnėje situacijoje prieš atsakomąsias rungtynes – 79:71.

 „Sintek–Dzūkijai“ daugiausiai  18 taškų pelnė  Mindaugas Sušinskas , Adrianas Bowie surinko  12 bei Martynas Pocevičius ir Egidijus Dimša įmetė po 10 taškų.

Atsakomasis KMT pirmojo etapo mačas vyks spalio 22 dieną Alytuje.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą