Nirvana Fitness trenerė Gerda Vencevičiūtė kviečia sportuoti drauge

Nirvana Fitness treniruotės, apjungiančios jogą, pilates, sąmoningą kvėpavimą, šokį pagal gydančią "Theta Healing" muziką, naudojama“flow”metodika atpalaiduoja, ramina.

Lankančios Nirvana Fitness džiaugiasi geru miegu, energija, po treniruotės jaučiasi pailsėjusios.

Dalyvavimo sąlygos: treniruotės vyks pirmadienį, ketvirtadienį 12 val. online, įrašai likes,todėl gali prisiderint prie savo laiko.

Siūlau asmeninį ryšį (klausimai, atsakymai) 8 skirtingas choriografijas.

Kaina 25 e., 16 k.

Registruotis: gvenceviciute@yahoo.co.uk

Apie mane
Judesiu gydau žmones jau daugiau nei 10 metų. Programą sudėlioju tik pajautusi žmogų. Kiekviename judesyje ieškau darnos tarp fizinio ir emocinio kūno.

Kadangi gimiau šeimoje, kur tėtis sportininkas, o mama medikė, visada mačiau sportuojantį tėtį ir besirūpinančią mamą. Pamačiau, kad per judesį galima labai padėti žmogui atsigauti tiek fiziškai, tiek emociškai. Kitaip - profilaktika be vaistų. Taigi tai patapo mano gyvenimo būdu ir tuo dalinuosi su besirūpinančiais savo sveikata žmonėmis.

Kaip lektorė ir trenerė esu kviečiama į įvairius sveikatingumo projektus, įvairius bendruomenių, organizacijų renginius.

Esu diplomuota reabilitologė ir gydomojo masažo specialistė, sertifikuota Nirvana Fitness instruktorė. Konsultuoju, vedu mankštas ir Nirvana Fitness užsiėmimus, organizuoju šiaurietiško ėjimo treniruotes ir atlieku gydomuosius, kūną formuojančius bei limfodrenažinius masažus.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą