Šeimų mokyklėlė

Alytaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras pradeda organizuoti Šeimų mokyklėlės projektą, kurį finansuoja Alytaus miesto savivaldybė. Šiemet į šią mokyklėlę kviečiamos Alytaus miesto šeimos, būsimi ir esami tėveliai (globėjai), auginantys vaikus, ar jų artimieji. Mokyklėlė skirta šeimoms šviesti ir sveikatinti. Šeimos bus konsultuojamos įvairiais vaikų auginimo klausimais. Tai puiki galimybė išgirsti specialistų patarimus, autorių ir praktikų idėjas, lavinti auklėjimo įgūdžius, saugoti ir stiprinti šeimos sveikatą.

Visos paskaitos ir užsiėmimai – nemokami.

Į paskaitas galite registruotis telefonu (8 315) 516 53

Pirmųjų užsiėmimų temos ir grafikas

Balandžio 18 d. 17.30 val. Alytaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biure (Daugų g. 5A, Alytus) paskaita „Šiandieninės mitybos mitai ir faktai. Svorį reguliuok ir kontroliuok protingai". Lektorius – Romualdas Šapaitis.

Paskaitos tikslai – išsiaiškinti:

• antsvorio problemos aktualijas, faktus ir statistinius duomenis;

• kokios yra antsvorio priežastys ir su nutukimu susijusios ligos;

• šiandieninės mitybos klaidas ir neteisingus įpročius;

• kodėl maistą ribojančios dietos yra neveiksmingos ir neduoda pageidaujamų rezultatų;

• kas yra įvairiapusė ir subalansuota mityba.

Balandžio 24 d. 17.30 val. Alytaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biure (Daugų g. 5A, Alytus) paskaita „Vaiko raida nuo gimimo iki 2 metų". Lektorė – Gintarė Pranaitienė, kineziterapeutė, taisyklingo judesio mokyklos įkūrėja. Paskaitoje bus kalbama apie tai, kad vaikui augant yra viskam savas laikas ir tą laiką turi žinoti visi, auginantys vaikus. Kaip padėti vaikučiui augti sveikam ir laimingam.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą