Nepagydomos ligos įveikiamos be vaistų Alytuje

 

Mieli Alytaus gyventojai, tie kuriems rūpi jūsų sveikata, kviečiame į chemijos mokslų daktarės, sveikuolių sąjungos garbės narės, 86 m. Ksaveros Vaištarienės paskaitą "Nepagydomos ligos įveikiamos be vaistų". Daugiau apie lektorę, K.Vaištarienės medicininė knygelė – tuščia, o šeimos gydytojo moteris neturi. Visus sveikatos sutrikimus sprendžia pati, daugiausiai remdamasi japonų mokslininko makrobiotiko Žoržo Ozavos metodais. Juos Ksavera Vaištarienė atrado prieš daug metų, kai susirgo reumatoidiniu artritu ir Behterevo liga, o tradicinė medicina padėti negalėjo. Perskaičiusi daug knygų, moteris ryžosi didžiajam išsivalymui – keturiasdešimt dienų badavo, taikė kitus metodus. Tąkart ji atsikratė ligų. Todėl dabar ji dalinasi žiniomis, kaip be vaistų atsikratyti ligų.

K. VAIŠTARIENĖS PATIRTIS IR IŠŠŪKIAI

Moters praktikoje daugybė atvejų, kai jos konsultuoti žmonės pasveiko, nors medikai buvo praradę viltį. Prieš keletą mėnesių Lietuvos sveikuolių sąjunga kartu su K. Vaištariene vykdė 30 dienų trukusį „Grikių iššūkį“, prie kurio prisijungė daugiau nei 17000 dalyvių. Jam pasibaigus dalyvavusieji džiaugėsi patyrimais ir atradimais, daug kam kito kraujo spaudimas, svoris, pagerėjo bendra sveikata ar dingo buvę ligų požymiai. Daugiau apie iššūkį ir įveiktas ligas: http://www.sveikuoliai.lt/gydytoja-artrita-iveike-grikiais-ir-badavimu/

Paskaitos metu sužinosite kaip išsigydyti ligas be vaistų, kaip tam tikri maisto produktai veikia jūsų organizmą, kokius produktus patartina vartoti – kokius ne, kiek vandens reikia organizmui, iš ko susidaro mūsų sveikata ir kokių principų reikia laikytis norint nesirgti, išgirsite pavyzdžių ir galėsite užduoti savo klausimus.
Paskaita vyks adresu tilto g. 2, Alytus.

Daugiau informacijos tel. 8 624 15950 arba el. paštu akvile@sveikuoliai.lt

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą