Tarptautinės olimpiados KINGS prizininkas

Alytaus r. Butrimonių gimnazijos Punios pagrindinio ugdymo ir daugiafunkcio skyriaus 1–10 klasių mokiniai šiais mokslo metais tapo KINGS bendruomenės nariais. 29 mokiniai išbandė savo jėgas tarptautinėje matematikos ir 28 mokiniai anglų kalbos KINGS olimpiadoje.

Kvalifikaciniai matematikos ir anglų kalbos KINGS olimpiadų etapai vyko spalio 16–27 dienomis. Kiekvienam olimpiados dalyviui buvo suteikta galimybė tobulėti ir lavinti strateginius bei praktinius įgūdžius užduotis atliekant kompiuteriu. 25 mokiniai pateko į matematikos ir 28 į anglų kalbos olimpiados finalą. Finalai vyko Alytaus Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijoje: matematikos – lapkričio 19 dieną, anglų kalbos – gruodžio 3 dieną. Mokiniai pasitikrino savo jėgas įveikdami naujas matematines kliūtis bei aukštą kalbos barjerą.

Po nacionalinio reitingo sudarymo paaiškėjo, kad mūsų 9 klasės mokinys Karolis Michalauskas pateko į TOP 20 geriausių ir tapo matematikos olimpiados prizininku savo amžiaus grupėje. K. Michalauskas užėmė 3 vietą. Už prizinę vietą jis apdovanotas išmaniąja apyranke.

 

Butrimonių gimnazijos Punios pagrindinio ugdymo ir daugiafunkcio centro informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą