Įtraukties konferencija „Tulpių“ dvare

Gegužės 11 d. Alytaus miesto savivaldybės ikimokyklinio ugdymo, bendrojo ugdymo ir neformaliojo švietimo mokyklų specialiųjų pedagogų ir logopedų metodinio būrelio nariai, pedagoginės psichologinės tarnybos direktorė Danutė Matulevičienė, miesto savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė Ramunė Aliukonienė dalyvavo respublikinėje konferencijoje „Švietimo pagalbos specialistų praktinės patirtys, įgyvendinant įtraukųjį ugdymą“. Tai bendras Alytaus, Marijampolės, Panevėžio miestų bei
Radviliškio, Pasvalio, Naujosios Akmenės rajonų savivaldybių specialiųjų pedagogų ir logopedų bendradarbiavimo, dalijimosi gerąja darbo patirtimi, dirbant su specialiųjų poreikių turinčiais asmenimis, projektas.

Konferencija vyko, tulpėmis alsuojančio, Radviliškio rajono, Burbiškių dvaro konferencijų salėje. Didžiausias dėmesys buvo skirtas įtraukties švietime plėtros prioritetams ir žingsniams. Tai ir įtraukiojo ugdymo ekosistemos kūrimo paskatos ir kliūtys Marijampolės savivaldybės ugdymo įstaigose, švietimo pagalba Panevėžio miesto pedagoginėje psichologinėje tarnyboje, ikimokyklinėse įstaigose, vyresniųjų klasių mokinių, turinčių specialiųjų ugdymosi poreikių, profesinio orientavimo galimybės šiame mieste, medijų taikymas įtraukties link, priemonių ir aplinkų panaudojimo galimybės, ugdant SUP vaikus, žmonių su negalia teisių stebėsena ir įtraukusis ugdymas.

Aktyvi mūsų metodinio būrelio narė, specialioji pedagogė, logopedė metodininkė Aušra Paulėkienė dalijosi savo patirtimi apie specialiojo pedagogo, logopedo, tėvų bei mokytojų bendradarbiavimą sėkmingai vaiko įtraukčiai į ugdymo procesą.

Šiltas radviliškiečių priėmimas, įgytos žinios, kolegų patirtys, pažintys su kitais švietimo pagalbos specialistais, dvaro ekspozicijų lankymas, šiltas oras, mėgavimasis neapsakomu tulpių grožiu, aromatais, vaizdinga gamta (tvenkiniu su 15 salų, 11 tiltų ir tiltelių bei 8 kanalais ir karpotųjų beržų alėja) suteikė žinių, idėjų ir jėgų tolimesniam bendradarbiavimui ir ateities projektams. 

Alytaus miesto specialiųjų pedagogų ir logopedų metodinio būrelio pirmininkas Darius Moraza

Komentarai

  • polkm vcv
    prieš 44 minučių
    Liudijimas apie tai, kaip gavau paskolą iš dangaus patirties paskola

    geros dienos, ketinantis pareiškėjas, finansams, Mano vardas yra ALEX Marie. Aš esu Lietuvos pilietis, išvykstantis iš Jungtinės Valstijos, aš esu nekilnojamojo turto vystytojas iš Ajovos, Jungtinės Amerikos Valstijos, labai rekomenduočiau gauti paskolą, jei esate galvodamas apie bet kokius finansinius sprendimus arba pasiskolinti pinigų. Jie visada privertė mane jaustis taip, lyg būčiau vienintelis jų klientas, o atsakymų pateikimo laikas buvo neįtikėtinai geras. Noriu padėkoti jiems už puikų klientų aptarnavimą ir už gautas projekto paskolos lėšas 5 550 000,00 €.

    Jei jums reikia paskolos verslo, asmeninių, projektų, investicijų ir skolų konsolidavimo paskoloms, susisiekite su jais toliau nurodytu el. pašto adresu ir būtinai praneškite, kad aš jus nukreipiau.

    Susisiekite su jais šiandien.
    Paštas: contact@skyexperienceloan.com
    apsilankykite jų svetainėje: https://skyexperienceloan.com

Parašykite komentarą