Puniškių pasiekimai rajono olimpiadose

Kovo mėnesį baigėsi dalykinių olimpiadų rajono etapai. Butrimonių gimnazijos Punios pagrindinio ugdymo ir daugiafunkcio skyriaus mokiniai dalyvavo 7-iose rajono etapo olimpiadose: matematikos, fizikos, chemijos, technologijų, dailės, geografijos ir istorijos. Į jas delegavo 4 mokinius: Karolį Michalauską, Kamilę Černiauskaitę, Gabiją Šaparavičiūtę ir Povilą Skripkiūną.

Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad mūsų mokyklos mokiniai pelnė dvi I-ąsias ir tris II-ąsias vietas. 9-os klasės mokinys Karolis Michalauskas matematikos ir fizikos rajono etapo olimpiadose užėmė I-ąją vietą, o chemijos olimpiadoje – II-ąją vietą. 10-os klasės mokinė Kamilė Černiauskaitė užėmė II-ąją vietą technologijų olimpiadoje, o 9-os klasės mokinė Gabija Šaparavičiūtė II-ąją vietą pelnė dailės olimpiadoje. Šioms olimpiadoms mokinius ruošė matematikos mokytoja Aldona Novikienė, fizikos mokytoja Danutė Šmitienė, chemijos mokytoja Zita Sakalauskienė, technologijų mokytoja Asta Stankevičienė ir dailės mokytoja Daina Kundrotienė. Mokinių ir mokytojų darbo rezultatai akivaizdūs.

Olimpiadose mokiniai gali ne tik pasitikrinti savo žinias ir gebėjimus, bet ir pasivaržyti su bendraamžiais. Be to, jos – tai puikus būdas įgyti naujų žinių bei siekti geresnių rezultatų moksle.

 

Butrimonių gimnazijos Punios pagrindinio ugdymo

Ir daugiafunkcio skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą