Prevencijos programos ,,Savu keliu“ pristatymas Miroslavo gimnazijos pedagogams

 Miroslavo gimnazijoje vyko psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo prevencijos programos ,,Savu keliu“ pristatymas – mokymai gimnazijos ir skyriaus klasių auklėtojoms, švietimo pagalbos specialistėms bei administracijai.

Prevencinę programą ir metodines rekomendacijas parengė Specialiosios pedagogikos ir psichologijos centras. Centro atstovės Sandra Valantiejienė ir Uldė Sirtautaitė susitikimo metu pedagogus supažindino su psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo prevencijos tikslais. Kalbėta apie tabako gaminių, alkoholinių gėrimų vartojimo paplitimą Lietuvoje tiek tarp suaugusių, tiek tarp paauglių, psichotropinių medžiagų vartojimo tendencijas, pirmųjų bandymų rūkyti žmonių amžių, elektroninių cigarečių, energetinių gėrimų poveikį organizmui, pamokyta, kaip reikėtų bendrauti su paaugliu, kalbant apie psichoaktyviąsias medžiagas.

Pristatyta gimnazijoje vykdoma prevencijos programa ,,Savu keliu“ bei vykdomos veiklos. Su dalyviais diskutuota apie situaciją Miroslavo gimnazijoje ir Kumečių pagrindinio ugdymo skyriuje, sutarta siekti kurti ir stiprinti kuo glaudesnius ryšius tarp mokinių, tėvų, pedagogų ir kitų bendruomenės narių.

 

Miroslavo gimnazijos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą