Meras apdovanojo konkurso UŽAUKITE DIDESNI UŽ MUS laureatus

Švenčiant Šimtmečio Pasienio fiestą Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis apdovanojo juonuosius lazdijiečius, kurie savo nuoširdžiu darbu, veržlumu, reikšmingais asmeniniais ir visuomeniniais pasiekimais prisideda prie Gimtojo krašto bei Valstybės gerovės kūrimo. Lazdijų rajono savivaldybė, norėdama įvertinti ir paskatinti geriausiai besimokančius, aktyvius mokinius, pasiekusius laimėjimų įvairiuose respublikiniuose, tarptautiniuose, nacionaliniuose konkursuose ar olimpiadose, jau ne vienerius metus skelbė konkursą UŽAUKITE DIDESNI UŽ MUS.

Apdovanojimai įteikti Medai Griškonytei, Lazdijų r. Seirijų Antano Žmuidzinavičiaus gimnazijos 5 klasės mokinei, už puikius akademinius pasiekimus ir aktyvią visuomeninę veiklą gimnazijoje; Skirmantui Žukauskui, Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos 4 g b klasės mokiniui, už puikius sportinius pasiekimus ir Lazdijų krašto garsinimą; Matui Budreikai, Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos 3 g c klasės mokiniui, už puikius akademinius pasiekimus ir aktyvią visuomeninę veiklą gimnazijoje; Nojui Jarmalai, VšĮ Lazdijų sporto centro mokiniui, už puikius sportinius pasiekimus ir Lazdijų krašto garsinimą; Einorui Kelmeliui, Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos 3 g c klasės mokiniui, už gerus akademinius pasiekimus ir savanorystę rajoniniuose bei respublikiniuose renginiuose.

Meninę programą renginyje pristatė Lazdijų kultūros centro meninės raiškos studijos "Macinga" jaunieji artistai (vad. Ingrida Malinauskienė) ir Lazdijų meno mokyklos auklėtiniai: Agnė, Melanija, Greta, Viktorija, Deinara ir pop grupė ,,Či-ki-ta“ (mok.  Diana Tulabienė ir Edita Česnulienė), išilginių fleitų ansamblis Inesa, Augustė, Veronika (ruošė mok. Žydrūnas Joneikis, akomp. Ligita Motiejūnienė), choreografijos skyriaus merginos (mok. Loreta Vyrva) bei Veisiejų skyriaus akordeonistų orkestras, vadovaujamas mokytojos Irinos Gudebskienės su Lazdijų meno mokyklos saksofonistais (mok. Deimantas Pavilonis).

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą