Alytaus apskrities bendruomenės „Prisijungusioje Lietuvoje“

Jurgio Kunčino viešojoje bibliotekoje spalio pabaigoje šurmuliavo bendruomenių atstovai iš visos Alytaus apskrities – Lazdijų, Varėnos, Druskininkų raj. bei Alytaus raj. ir m. savivaldybių. Juos visus draugėn subūrė susipažinimo renginys „Prisijungusi Lietuva" bendruomenei". Tai – vienas iš pirmųjų, tačiau tikrai ne vienintelis projekto „Prisijungusi Lietuva" įvykis.

Renginio metu dalyviai ne tik susipažino, bet ir sužinojo, kaip informacinės ir ryšio technologijos gali būti pasitelkiamos kasdienio gyvenimo palengvinimui bei kaip šis projektas bus naudingas kiekvienai bendruomenei.

Renginyje daug naudingos informacijos apie e. paslaugas suteikė Alytaus miesto savivaldybės Informacinių ir ryšių technologijų skyriaus vedėja Asta Guzienė, Alytaus Jurgio Kunčino viešosios bibliotekos Išmaniosios jaunimo erdvės darbuotoja Indrė Lukoševičienė, „Swedbank" ir Lietuvos Respublikos ryšių reguliavimo tarnybos atstovai.

Bendruomenių atstovai po renginio skirstėsi nuotaikingai besišnekučiuodami bei planuodami tolesnius projekto žingsnius – skaitmeninio lyderio pasirinkimą, jaunimo paskatinimą tapti e. skautais ir kt.

Projekte „Prisijungusi Lietuva" bus siūloma ir daugiau veiklos rūšių norintiesiems patobulinti savo e. įgūdžius.

Projektas finansuojamas Europos regioninės plėtros fondo ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšomis.

Daugiau apie projektą skaitykite www.prisijungusi.lt

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą