Primename: įmonėms, naudojančioms nuodingas chemines medžiagas būtinas leidimas

Aplinkos apsaugos departamento Taršos prevencijos ir cheminių medžiagų kontrolės skyriaus pareigūnai primena, kad įmonės savo veikloje naudojančios nuodingas medžiagas turi turėti leidimą. Be to, dirbant su jomis būtina laikytis nustatytų darbo saugos reikalavimų.

 

„Vykdant įmonių patikrinimus ir nustačius, kad įmonė nuodingas medžiagas naudoja be leidimo, aplinkosaugininkai nedelsdami informuoja Nacionalinį visuomenės sveikatos centrą, Valstybinę darbo inspekciją, policiją. Įmonėms svarbu atidžiai įvertinti savo veikloje naudojamas chemines medžiagas ir atkreipti dėmesį kaip naudojamos cheminės medžiagos paženklintos“, – sako Taršos prevencijos ir cheminių medžiagų kontrolės skyriaus vyriausioji specialistė Julita Šiuipienė.

Šis simbolis  turi būti signalas, kad cheminė medžiaga nuodinga, o su ja dirbant reikia laikytis nustatytų saugos priemonių.

Nuodingų cheminių medžiagų ar mišinių naudojimas kelia didelę grėsmę žmonių sveikatai ir aplinkai, todėl kilus bent menkiausiai abejonei ar įmonėje naudojama cheminė medžiaga ar cheminis mišinys priskiriama nuodingoms medžiagoms rekomenduojama konsultuotis su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru.

 

SVARBU

Aplinkos apsaugos departamento informacija

Komentarai

  • Juan Hernandez
    prieš 3 minučių
    Vis dar bandžiau išleisti 10 milijonų dolerių jackpotą, kurį laimėjau 2019 m., kai po 3 metų laimėjau 10 milijonų dolerių. Mano vardas Juanas Hernandezas iš Niujorko. Aš aptikau burtų raitiklį. Žinau, kad daugeliui žmonių būtų įdomu, kaip aš laimėjau loterijoje. Ar patikėtumėte, jei pasakyčiau, kad tai dariau su burtų liejimu? Sutikau šį garsųjį burtininką, žinomą kaip lordas Erhunas, ir jis buvo teisėtas burtininkas, kuris tai padarė už mane. Kad ir kaip šokiruotų daugumą žmonių, mano garsusis komentaras spaudai buvo toks: „Vis dar bandau išleisti 2019 m. laimėtus 10 milijonų dolerių. Jis padeda man tapti tokiu žmogumi, koks esu šiandien. Lordas Erhunas yra puikus burtininkas, kurio galingi burtai pranoksta žmonių lūkesčius. Jei galvojate apie galimybę pakeisti savo gyvenimą į gerą ir laimę, sakyčiau, susisiekite su lordu Erhunu jo el. paštu; meetlorderhun@gmail.com Manau, kad tai geriausia, ką galiu padaryti visiems, norintiems ir tikintiems gero gyvenimo su amžina laime. nedvejodami susisiekite su juo, švęsite kaip aš kiekvieną dieną. Daugiau mano interviu galite pažiūrėti google ir Youtube.
  • Susan Benson
    prieš 11 minučių
    Sveiki, dāmas un kungi, vai jums ir nepieciešams aizdevums?
    Es esmu Sjūzena Bensone. Esmu aizdevējs un arī finanšu konsultants.

    Ja jums ir nepieciešams uzticams un uzticams uzņēmums, lai saņemtu aizdevumu sava projekta, biznesa finansēšanai, kredītu mājas vai automašīnas iegādei utt., meklējiet Sunshine Financial Group Inc. Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus. , gan nodrošināts, gan nenodrošināts aizdevums, ilgtermiņa un īstermiņa aizdevums un daudzi citi par subsidētu procentu likmi 3% gadā. Lai iegūtu vairāk informācijas, rakstiet mums pa e-pastu: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) vai rakstiet man tieši uz WhatsApp, izmantojot: +447360502110 un saņemiet atbildi vienā mirklī.

    Mēs esam visaptverošs finanšu pakalpojumu uzņēmums, un mēs esam apņēmušies palīdzēt jums īstenot visas jūsu vēlmes. Mēs specializējamies strukturētu finanšu risinājumu nodrošināšanā privātpersonām un uzņēmumiem visefektīvākajā un ātrākajā veidā.

    Es atzīstu faktu, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām ir nepieciešams to risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt kapitāla aizdevumu no vietējām bankām vai citām finanšu iestādēm, jo augsta procentu likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda attiecība pret ienākumiem, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresa banku apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams 24 stundas diennaktī - jūs varat saņemt aizdevumu un pabeigt darījumus jebkurā laikā un vietā

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumiem/jautājumiem? - Sūtīt e-pastu uz | sunshinefinancialgroupinc@gmail.com | vai rakstiet mums WhatsApp: +447360502110 | & Saņemiet atbildi nekavējoties

Parašykite komentarą