Palmiros horoskopas pirmadieniui, liepos 20 d.

Pirmadienis – kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių. Stigs jėgų, optimizmo bei objektyvumo. Venkite kraštutinumų, laikykitės aukso vidurio. Diena nėra tinkama svarbiems reikalams tvarkyti. Neplanuokite nieko sunkaus ar atsakingo. Naujų darbų nepradėkite, nepasirašinėkite darbo sutarčių. Ne laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe.

Bus svarbu atsiriboti nuo negeros aplinkos įtakos ir būti atidesniems darbe. Derėtų atsargiau vertinti tądien išgirstus dalykus. Patartina dažniau daryti pertraukas – venkite ilgalaikės koncentracijos.

Sekmadienį, ypač pirmadienį, padidės konfliktų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Kad ir kas nutiktų, pasistenkite vengti ginčų, nesivelkite į konkurencinę kovą: ne laikas kovoti.

Šiomis dienomis neverta ko nors prašyti ar daug tikėtis iš kitų – aplinkiniai gali būti santūrūs.

Nemenka kritimo iš aukštai tikimybė. Galima nukentėti ir keliant sunkius daiktus.

Jautresni bus vaikai, vyresnio amžiaus asmenys. Labiau pažeidžiama nugara, sprandas, stuburas, keliai. Asmenys, turintys silpną širdį, irgi turi labiau pasisaugoti.

Iš sekmadienio į pirmadienį gerai matyti save keliaujantį, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų. Šios nakties sapnai – naudingi pamokymai. Jei ką nors išgirdote ar perskaitėte – itin svarbu, suprasti reikėtų tiesiogiai. Tiesa, reikėtų dėmesį kreipti tik į aiškius, suprantamus dalykus – painūs, dviprasmiški, migloti posakiai bei ženklai gali būti atėję iš tamsos pasaulių (painioti, pasakyti pusę tiesos – mėgstamas tamsos kunigaikščio būdas veikti).

Blogas ženklas: įsipjauti, jei peilio ašmenys sulūžtų, daug dūmų matyti, pamesti piniginę, jei vėjas nupūstų galvos apdangalą.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, rytą išeinant iš namų šuns lojimą girdėti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas nebaigtiems reikalams tvarkyti, darbams užbaigti – nieko naujo nepradėkite; palankūs raudoni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį būtina didesnė atida darbe. Nesiimkite nieko sudėtingo ir atsakingo. Pasisaugokite viršininko nemalonės.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis netinkamas svarbiems dalykiniams susitikimams, būkite atidesni kelyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį netinka įsigyti vertingų daiktų.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis netinkamas kuo nors nauju ar rizikingu užsiimti.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį galite pervertinti savo jėgas ir dėl to patirti nuostolių. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerą ūpą! Nepersišaldykite maudydamiesi.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadieniui nieko svarbaus neplanuokite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį pasisaugokite daug žadančių, gražiai kalbančių asmenų (ypač įtakingų, žymių)...

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį neverta prisiimti naujų įsipareigojimų.

Šaulys (11 23–12 21). Pamirškite savo pretenzijas. Pirmadienis sudėtingas – ne viskas bus taip gerai, kaip jums žadės. Nemenka nuostolių, nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ypač pirmadienį išaugs traumų, avarijų tikimybė. Venkite ginčų darbe – jie greitai virs konfliktais. Didelė traumų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį pasaugokite sveikatą. Tikėtini rūpesčiai dėl darbo technikos gedimo.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis netinkamas avantiūroms – nepraraskite blaivios nuovokos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą