Svarbu nesivelti į konkurencinę kovą

Pirmadienį bus svarbu vengti konfrontacijos, nesivelti į konkurencinę kovą. Dirbdami neskubėkite – dvigubai laiko sugaišite. Verta imtis darbų, kuriems reikia intuicijos bei fantazijos. Būkite atidūs dirbdami su dokumentais. Bendraujant taps svarbi pagarba – tai paikų ginčų dėl perdėtų ambicijų metas. Labiau pasisaugokite vagių, sukčių.

Iš sekmadienio į pirmadienį geriausia nieko nesapnuoti – bet kokie sapnai, net labai geri, reiškia įspėjimą apie nesėkmes, ligas, katastrofas. Geri sapnai labiau susijęs su apgaulėmis, o blogi – su agresija.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, nusiplikyti – materialinės problemos, jei namuose kas nors sulūžtų, jei imtų tinkas byrėti ir pan., automobilio gedimai, ypač susiję su ratais, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – nesėkmės finansų srityje.

Geras ženklas: rasti smulkių, aštrių metalinių daiktų, monetų herbu į viršų – laimė, sėkmė meilės srityje, išvysti lietų saulei šviečiant – taika, teisingumas, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus aktyviai veiklai, svarbiems susitarimams; tinka nešioti žalsvų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis įtemptas: bus lengva susivaidyti tiek su savo pora, tiek su žmogumi, svarbiu veiklai, gali sužlugti svarbus reikalas.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis žada keblumų darbe. Labiau pasaugokite sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 21). Venkite rizikuoti – ne laikas mėginti laimę, avantiūros nepasiteisins. Diena bus nebloga asmenims, dirbantiems kūrybinį darbą.

Vėžys (06 22–07 22). Nepalankus metas, ypač veiklai. Dabar reikia būti kantriems, pakantiems, atsargiems – greit žiebsis konfliktai, gresia ir apgaulės.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis – konfliktinis, traumingas, avaringas laikas, kai dėl skubėjimo, karštakošiškumo, piktumo patiriama nuostolių, tiek moralinių, tiek materialinių.

Mergelė (08 23–09 22). Pasisaugokite sukčių, vagių, melagių, liežuvautojų – nebūkite patiklūs, ne laikas atvirauti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite energingi ir, jei mokėsite neįsivelti į ginčus, konfliktus, galite nemažai nuveikti. Tik būkite atsargesni visur – nemenka traumų, avarijų tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis gali priversti ne juokais susirūpinti karjeros sėkme, net darbo vietos išsaugojimu. Vis dėlto reikia bent kiek nutilti, nurimti, pakentėti ir laikinai atsitraukti nuo problemų.

Šaulys (11 23–12 21). Galite susidurti su rimtomis problemomis darbe. Galimi netikėtumai per partnerius arba konkurentus, priešus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis įtemptas, kai teks už viską kovoti, viską įrodinėti, kai turėsite būti geriausi, šauniausi. Daug darbų neplanuokite – geriau mažiau, bet kokybiškiau. Deja, galite sulaukti profesinės kritikos.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis palankus kelionėms, susitikimams, tačiau vargu ar pavyks dėl ko nors susitarti. Tai bus blogas laikas deryboms, atsakingoms sutartims tvirtinti, taip pat teisiniams reikalams tvarkyti. Netinkama proga bus ir įrodinėti savo teisybę – neįtikinsite.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis įtemptas, kai gali tekti skubiai spręsti ne vieną sudėtingą klausimą. Diena konfliktinė, išliks nemenka nelaimingų atsitikimų tikimybė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą