Būsime kupini kilnių jausmų

Savaitgalio nuotaikos pakilios – būsime kupini kilnių jausmų, linkę tauriems gestams ir išties nemažai gero padarysime! Palanku susitikti su įtakingais, pasižymėjusiais žmonėmis, priimti svečius, rengti pobūvius, pokylius.

Pakaks pakilių nuotaikų, laimingų susitikimų ir gerų naujienų – tai tas retas laikas, kai visi mieli, protingi ir draugiški. Nepraleiskite progos susitaikyti, surengti įvairių susitikimų, atnaujinti nutrūkusius ryšius – draugiškus, dalykinius ar romantiškus. Daugiau bendraukite – galite gauti vertingų patarimų, sulaukti įdomių pasiūlymų.

Siekiantys užmegzti naujų ryšių, ypač su įtakingais, žymiais žmonėmis, užsieniečiais, ar sustiprinti savo prestižą visuomenės akyse neturėtų snausti – šios dienos puikios kuo šauniau pasirodyti ir ilgam palikti gerą įspūdį.

Iš penktadienio į šeštadienį gerai sapnuoti paukščius, gyvūnus, matuotis naujus drabužius – sveikata, turtas, šeimos pagausėjimas. Skraidyti – įgysite tikrą draugą. Blogai matyti save veidrodyje – jūsų paslapčių atskleidimas, būti nuogam – liga, nesėkmė. Ugnis – liga, nelaimė, žiema – liūdesys, vienatvė, nesėkmė.

Blogas ženklas: jei ryte ilgokai niežėtų kūną (mentikaulius – sergėkite vaikus, nesipykite su mylimaisiais, gresia ir neplanuotas nėštumas; juosmenį – venkite konfliktų su partneriais; pilvą – galimi nemalonumai darbe, nelaimė per naminį gyvūną; sėdynę – nesėkmės tolimose kelionėse, nemalonumai per užsieniečius; visa tai grės net mėnesį), jei indą sudaužysite – neteisingas pasirinkimas, jei laikrodis sustotų – galite padaryti lemtingą klaidą, druską išberti – konfliktai, chaosas.

Geras ženklas: rasti metalinį arba blizgantį daiktą – sulauksite vertingos pagalbos, jei netyčia peilis iškristų – jūsų skriaudikai sulauks pelnyto atlygio.

Avinas (03 21–04 20). Neįsitempkite: nepamirškite, kad savaitgalis skirtas poilsiui, o ne veiklai ar problemoms spręsti.

Jautis (04 21–05 20). Galite pajusti netikėtą palengvėjimą. Tai geras laikas įvairiems susitikimams, pasimatymams, tik būkite atidesni kito nuomonei, etiketo reikalavimams ir nepraraskite saiko juokaudami.

Dvyniai (05 21–06 21 Nors šeštadienį galite jaustis įsitempę, jei nepasiduosite emocijoms ir imsitės darbų, daug nuveiksite – tai sėkmingas laikas įvairiems pertvarkymams namuose.

Vėžys (06 22–07 22). Meilės, santarvės dienos, tad skirkite daugiau šilto dėmesio antrajai pusei. Jei tektų dalyvauti talkose pas draugus, visuomeniniuose renginiuose, elkitės kukliau, paprasčiau.

Liūtas (07 23–08 22). Nesistenkite nudirbti visų darbų, juolab pastebėti visų artimųjų trūkumų šeštadienį, nepamirškite ir apie linksmąją gyvenimo pusę.

Mergelė (08 23–09 22). Būsite romantiškai nusiteikę, intriguosite savo žavesiu – gerbėjų atakos, spontaniški meilės prisipažinimai ir išskirtiniai pasiūlymai ateičiai neišvengiami.

Svarstyklės (09 23–10 23). Geriausiai jausitės būdami kartu su antrąja puse ir artimaisiais savo namuose (sodyboje, sode).

Skorpionas (10 24–11 22). Laukia nuotykiai, nauji įspūdžiai, gali užsimegzti šiltų pažinčių, galbūt ir naujas romanas (tikėtina – su senu draugu ar drauge).

Šaulys (11 23–12 21). Puikios dienos, nors artimieji ir gali pakeisti jūsų planus, reikalaudami įvykdyti anksčiau duotus įsipareigojimus. Pakluskite sutuoktinio valiai, net jei jūsų nuomonė kitokia ir ketinimai skiriasi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Norisi ko nors naujo, nepatirto, intriguojančio? Nė nepajusite, kaip įsivelsite į kokią nors avantiūrą ar imsite flirtuoti, net užmegsite naują romaną (ar netyčia seną atgaivinsite).

Vandenis (01 20–02 18). Ramios, romantiškos dienos, jas geriausia praleisti su savais gamtoje.

Žuvys (02 19–03 20). Pats laikas kažką pakeisti, žengti žingsnį, kuriam ilgai nesiryžote savo sveikatos atžvilgiu, pvz., atsisakyti žalingo įpročio, pradėti sportuoti (bent sporto inventoriaus įsigyti, užsirašyti į sporto klubą ir pan.).

lrytas.lt informacija


Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2020/08/29/news/palmiros-horoskopas-sestadieniui-rugpjucio-29-d--16135845/

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2020/08/29/news/palmiros-horoskopas-sestadieniui-rugpjucio-29-d--16135845/
0/08/29/news/palmiros-horoskopas-sestadieniui-rugpjucio-29-d--16135845/

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą