Palmira: tai žinių įgijimo, pelno bei kaupimo metas

Gerų kontaktų, pažinčių užmezgimo, naujų žinių įgijimo, pelno bei kaupimo metas! Tiesa, diena kiek įtempta, skatinanti ginčus, provokuojanti ambicijų kovą. Vis dėlto svarbiausia šiandien bus suprasti, kad galite sužinoti svarbių dalykų, išgirsti naudingų patarimų, pamokymų, tad reikia stengtis ne prieštarauti, neigti, o mėginti suvokti, ko dar neperpratote. Tai tas laikas, kai reikia ieškoti mokytojų, kai iš tiesų galite susidurti su žmogumi, galinčiu tapti jūsų vedliu.  Palanku dirbti su informacija, ieškoti naujų žmonių, bendraminčių naujiems sumanymams įgyvendinti. Tiktų tvarkyti svarbius reikalus, spręsti esmines problemas – ar jos būtų susijusios su karjeros pasiekimais, visuomeniniu pripažinimu, ar meile, vaikais – jums pavyks sužavėti aplinkinius iškalbingumu, įdomiomis naujienomis bei supratingumu, paslaugumu. Palankus laikas sandoriams, kitokiems reikšmingiems dokumentams, kurie jau buvo anksčiau parengti, tvirtinti. Pats geriausias laikas svarbiems reikalams, atsakingiems susitikimams bei susitarimams (ir ne tik dalykiniams), vertingiems pirkiniams nuo 15 val. 30 min. iki 17 val. 25 min. Stenkitės labiau kitais pasirūpinti – pamirškite savo problemas, nekalbėkite apie save. Patartina ugdyti humoro jausmą, nedera liūdėti, užsisklęsti vienatvėje. Geras laikas romantiškiems pasimatymams. Tinka siūdintis ar pirkti drabužius, rankines, kirpti plaukus, nagus. Gera proga rinkti pavadinimą arba vardą. Palanku spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus. Beje, venkite naudotis transportu, stenkitės daugiau vaikščioti pėsčiomis.  Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai skraidyti, blogai kristi, po žeme atsidurti. Šios nakties sapnai galėjo parodyti jūsų silpnąsias vietas, dalykus, per kuriuos jus galima sugundyti, suvilioti, apgauti. Blogas ženklas: jei drabužis įplyštų, vandens ant kelių netyčia išlieti, nagą nusilaužti, jei daug plaukų išsipeštų ar jie veltųsi, vorą užmušti. Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, atsibudus kelis kartus nusičiaudėti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas tvarkyti svarbius reikalus; palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Įtemptas laikas, tačiau būsite gana sumanūs ir greitai išsisuksite iš keblios padėties. Vis dėlto itin atsakingų susitikimų rytdienai neatidėkite. Venkite jums nemalonių asmenų ar žmonių, turinčių blogą akį, – galite papulti į jų neigiamą įtaką (labiau tikėtina, kad tai bus susiję su jūsų veikla).

Jautis (04 21–05 20). Dėl kaprizų galite be reikalo susipykti su partneriais, sutuoktiniu. Vis dėlto po pietų, nuo 15 val. 30 min. iki 17 val. 25 min., puikus laikas taikytis, deryboms, susitarimams. Ne laikas iš kitų ko nors reikalauti, netinka ir nieko žadėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Tinkamas laikas profesinėms konsultacijoms. Prašykite aplinkinių pagalbos, patarimų. Puiki proga pasitikrinti sveikatą, pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą, tiesa, pas gydytoją, kurį seniai pažįstate. Jei šiandien kas nors pasiūlytų katę (ypač baltą), vertėtų šį gyvūną paimti.

Vėžys (06 22–07 22). Puikus laikas – jūs energingi, stiprūs, jums sekasi. Labiau pasikliaukite draugų patarimais, nuomone ir žadama pagalba, atsakingų reikalų nesiimkite vieni.

Liūtas (07 23–08 22). Stenkitės neprisiimti finansinės atsakomybės, nesiimti reikšmingų darbų. Verta susitelkti į artimųjų reikalus, užsiimti asmeninių problemų sprendimu. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su vaikų išsilavinimu.

Mergelė (08 23–09 22). Mokėkite pasinaudoti esamais ryšiais, pažintimis. Ne laikas abejonėms – tai aktyvios veiklos metas. Nepraleiskite bet kokios galimybės pareikšti apie save, pakovoti už savo idėjas: puiki diena savireklamai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiuo metu mažai kas priklauso nuo jūsų – neįsivelkite į konkurencinę kovą (dėl darbo ar mylimo žmogaus), konfliktą su partneriais, sutuoktiniu. Esamas problemas spręskite tik gražiuoju, priešingu atveju būsite priversti taikytis su jums nepalankiais sprendimais.

Skorpionas (10 24–11 22). Šaunus laikas (ypač tarp15 val. 30 min. ir 17 val. 25 min.) – per vieną dieną gali pavykti nuveikti tiek, kiek nepavyko per ilgą laikotarpį. Būtent šiandien galite viską pakeisti iš esmės ir pakreipti įvykius jums reikalinga linkme. Jei kas nors nepavyks šiandien, nesinervindami atidėkite rytdienai (tai dar viena jums sėkminga diena).

Šaulys (11 23–12 21). Savo iniciatyva nieko nesiimkite, tačiau nepasiduokite ir kitų įtakai, įkalbinėjimams. Svarbaus sprendimo priėmimą geriau atidėti rytdienai. Šiandien palanku rinkti informaciją apie jums svarbų žmogų, reikalą – gali pavykti sužinoti net su tuo susijusias paslaptis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jus supa geri draugai, įdomūs žmonės. Svarbiu reikalu geriausia tartis nuo 15 val. 30 min. iki 17 val. 25 min. Kai kas svarbaus gali pasikeisti jūsų gyvenime – nedidelis atsitiktinumas taps lemtingas, tik mokėkite pasinaudoti palankioms aplinkybėmis.

Vandenis (01 20–02 18). Atsakingus klausimus spręskite nuo 15 val. 30 min. iki 17 val. 25 min. Šis laikas puikiai tinka ir lemtingam pokalbiui su vadovybe ar aukštu, įtakingu asmeniu.

Žuvys (02 19–03 20). Seksis visur. Puikus metas plėsti savo veiklą, kovoti už visuomeninį pripažinimą. Gera diena pristatymams bei priėmimams, palanku vykti į keliones, viešnages.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą