Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 1 d.

Ketvirtadienis tinkamas pradėti ką nors nauja, jei tam buvo gerai pasirengta, palankus ir tvarkyti svarbius reikalus, jei dėl to nereikės rizikuoti savo karjera, sveikata. Tinkamas laikas konsultuotis profesiniais klausimais, spręsti karjeros problemas, tvarkyti teisinius reikalus. Palanku tvirtinti ir ilgalaikius dokumentus. Tiesa, viskas turi būti gerai apsvarstyta, – žadėkite tik tai, ką bus tikrai įmanoma įvykdyti. Būkite pasirengę, kad teks atsakyti už duotą žodį.

Vakaras – įtemptas ir pavojingas pilnaties metas, netinkamas pramogauti, švęsti. Derėtų vengti svaigalų, taip pat labiau pasisaugoti apsvaigusių asmenų (nesvarbu, nuo ko). Tai ir nepalankus metas meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims užmegzti.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skaidyti danguje – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katinas – vagystė, apgaulė, paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti (indą, langą, veidrodį, vazą ir pan.), jei akmuo iš žiedo iškristų, jei sugestų laikrodis, svarstyklės, jei laikrodis sustotų, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą, žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palanki raudona, geltona, oranžinė, vengtina žydra, pilka, tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis labai aktyvus. Verta imtis svarbesnių darbų, ypač tų, kuriuos turite atlikti vieni ar kuriuose turite vadovauti kitiems.

Jautis (04 21–05 20). Daugiau dėmesio skirkite poilsiui, svarbius bei atsakingus reikalus atidėkite. Tai metas, kai nereikia savęs versti analizuoti aplinkinių klaidas, įtarinėti jums brangius žmones, imtis sudėtingų darbų.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis daug kuo palankus, kai galima į gera pakeisti kai ką svarbaus jūsų gyvenime. Deja, vėlesnėmis dienomis turite progą kai ką ir sugadinti.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis tinkamas rimtam pokalbiui su šefu, ypač jei norite priminti jo pažadus. Tinka tvarkyti svarbius darbo reikalus.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis puikus veiklai, kelionėms, svarbiam apsisprendimui veikloje. Vakaras netinkamas viešnagėms.

Mergelė (08 23–09 22). Nepalankios, įtemptos dienos, kai apima nepaaiškinamas nerimas ar noras viską, kas susikaupė, išsakyti artimiesiems, mylimam asmeniui (įvairias pretenzijas, įtarimus jų atžvilgiu). Mažiau rizikuokite, nesivelkite į azartinius žaidimus – gresia nuostoliai, praradimai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis tinkamas įvairiems susitikimams, deryboms, susitarimams. Būkite atidūs, kad vakare nepristigtų nuoširdumo bendraujant su antrąja puse.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį būsite nusiteikę darbingai ir jums pavyks nemažai nuveikti, sutvarkyti svarbius reikalus. Tiesa, svarbu vakare nesivelti į jokius debatus nei darbe, nei namie, nei svečiuose.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – įkvepiantis metas, kai pavyksta padaryti tai, apie ką svajojate. Tiesa, vakare galite pervertinti savo galimybes ir įsivelti į avantiūrą. Ne laikas vakare užsiimti ir vaikų auklėjimu ar aiškintis santykius su mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį niekuo rimtu darbe neužsiimkite – tai atsipalaidavimo metas, netinkamas imtis atsakingų užduočių, nepalankus svarbiems karjeros sprendimams. Vakare nepatartina vykti į svečius ar veltis į romantiškus nuotykius.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis – įdomių naujienų ir perspektyvių susitikimų diena. Tiesa, nereikėtų rimtai reaguoti į informaciją bei pasiūlymus, gautus vakare. Atsargiau vairuokite automobilį, labiau pasisaugokite vagių.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį tiesioginės naudos iš dabartinių pastangų nesulauksite. Tačiau jei labiau pasigilinsite į perspektyvas, suvoksite, kad tai neblogas pagrindas būsimai sėkmei.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą