Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 28 d.

Šiomis dienomis pakaks energijos, kad išjudintumėte įstrigusį reikalą, išspręstumėte seną problemą. Tai kovotojų dienos, tiesa, pergalės gali tikėtis tik tie, kurie moka išlaukti. Neskubėkite pirmi šokti į kovą. Nesiveržkite ir į pirmąsias vietas, nes galite likti paskutiniai. Šių dienų laimėjimai irgi nebus stabilūs – lyderystė gali greitai išslysti iš rankų. Tad stebėkite situaciją, laikykitės saugios distancijos, būkite pasiruošę laikinai atsitraukti.

Trečiadienį nepirkite brangių daiktų, labiau taupykite pinigus – dėl to galimi rimti konfliktai su sutuoktiniu. Beje, su dalykiniais partneriais irgi galimi nesusipratimai dėl bendrų pinigų.

Trečiadienį 3 val. 35 min. Merkurijus, judėdamas atatupstas, sugrįš į Svarstyklių ženklą ir juo judės iki lapkričio 10 d. Kai Merkurijus Svarstyklėse, siekiama labiau išgirsti, suprasti kitą, pačiam būti naudingam. Bendravimo pagrindu tampa abipusis supratimas ir pagarba. Stiprėja dalykinė ir asmeninė partnerystė.

Trečiadienį 3 val. 42 min. Venera įeis į Svarstyklių ženklą ir juo judės iki lapkričio 11 d. Tai palanki ir stipri Veneros padėtis. Šiame ženkle ji siejama su grožio ir darnos kanonais, leidžiančiais sukurti santarvę partnerystės santykiuose.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo regėti gyvūnus, paukščius. Jei plaukėte vandeniu – sveikata, matavotės naujus drabužius – turtas, šeimos saitų sutvirtėjimas, šeimos pagausėjimas, jei skraidėte – naujos jėgos, nauji draugai. Deja, savo atspindį veidrodyje išvysti – jūsų paslapties atskleidimas; būti nuogam – neturtas, kančia; šaltis, žiema – nesėkmės, liūdesys.

Blogas ženklas: jei ryte niežėtų kūną, sudaužyti indą, jei laikrodis sustotų, raktus pamesti, jei purvu aptaškytų.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, socialinėms problemoms spręsti; palankūs žalsvi tonai, vengtinos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Šios dienos atneš pergalę, tiesa, jei labai jos nesieksite, leisitės vedami likimo rankos. Trečiadienį gerų pokyčių ims daugėti. Būkite kantresni ir nerizikuokite pinigais.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį nesistenkite visur suspėti, nepersidirbkite, o bendraudami tiek darbo, tiek asmeniniais reikalais nepamirškite pagrindinių taisyklių: „Nemokamas sūris tik pelėkautuose“ ir „Ne viskas auksas, kas auksu žiba“.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį ne laikas finansinėms avantiūroms. Nereikėtų skolinti pinigų – rizikuojate jų netekti.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį likite principingi – venkite dviprasmybių, rinkitės ką nors viena (tai itin svarbu darbe). Ne laikas aptarinėti su šefu jūsų veiklos ir finansines perspektyvas – galite sau pakenkti.

Liūtas (07 23–08 22). Šiandien laukia užtarnautos geros permainos tiek dalykiniuose reikaluose, tiek santykiuose su artimaisiais. Daugiau dėmesio skirkite savo patirtoms gyvenimo pamokoms analizuoti, kad daugiau jų nekartotumėte.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis įtemptas – ne viskas eisis sklandžiai. Svarbu likti sąžiningiems mylimo asmens atžvilgiu ir nepamiršti, kad už viską reikia mokėti. Galimos ir priverstinės išlaidos, baudos. Gresia nemalonumai per kontrolierius (transporte, darbe).

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiandien vertėtų atsipūsti nuo įtemptų darbų, rūpesčių ir pamėginti iš šalies pažvelgti į save, savo bendravimą su sutuoktiniu, mylimu žmogumi. Pamėginkite tai įvertinti kritiškai ir ką nors pakeisti, kad jūsų santykiai taptų darnesni. Veikloje siekite kompromisų su partneriais ir su niekuo nesivelkite į kovą.

Skorpionas (10 24–11 22). Teks įveikti didelį darbų krūvį – plušėti net už kelis. Nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus. Būkite atidesni atliekamų darbų kokybei ir labiau pasaugokite sveikatą. Gali išryškėti senos finansinės klaidos ar paslaptis, susijusi su nelegaliais pinigais. Nesivelkite į naują finansinę avantiūrą – ji nepasiteisins.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį jausitės smagiau. Verta nuveikti ką nors specialiai savo vaikams. Svarbių reikalų tvarkymą patartina (ypač moterims) atidėti rytdienai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį privalu sustoti, pailsėti nuo dalykinių rūpesčių ir susitelkti į šeimos reikalus. Geras laikas imtis namuose remonto ar didelio tvarkymosi.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį irgi galimi įdomūs susitikimai ir dalykiniai pasiūlymai – neatsisakykite jų, tiesa, nederėtų pasirašinėti jokių susitarimų. Būkite itin atidūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus: pasisaugokite sukčių, apgavikų, vagių.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį tegu neužliūliuoja įsivyravusi ramybė – tai apgaulingas metas. Gali kilti rūpesčių dėl skolų, mokesčių, gali tekti aiškintis sutuoktiniui ar dalykiniam partneriui dėl nepagrįstų išlaidų ir pan. Ne laikas pirkti brangius daiktus – būsite linkę nepamatuotai išlaidauti. Apdairūs turėtų būti tie, kurie linkę nuslėpti meilės ryšį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą