Palmiros horoskopas antradieniui, lapkričio 10 d.

Atida smulkmenai šiomis dienomis bus itin svarbi, tačiau jei sureikšminsite vienadienę naujieną, įvykį, galite susipainioti ir apsigauti... Pažvelkite į tai, kas dabar vyksta jūsų gyvenime, iš toliau, iš aukščiau. Kaip manote, ar po metų, po dešimties, dvidešimties bus svarbu tai, dėl ko dabar nerimstate, kas nepatinka? Bent jau antradienį tokie pasvarstymai taps itin naudingi.

Nesikrimskite tądien dėl galimų nesėkmių. Tai destruktyvus metas, lengva pasiduoti liūdesiui, apmaudui. Kad šios dienos problemos nebūtų ilgam, nepriimkite atsakingų sprendimų ir nesureikšminkite šios dienos pokalbių bei naujienų. Geriausia būtų visiškai atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo bei atsakingų reikalų tvarkymo. Netinka pradėti naujų darbų, pasirašyti atsakingų susitarimų, investuoti pinigų.

Nebūkite patiklūs – įvaizdis klaidins, tad galite apsišauti vertindami žmogų pagal skelbiamas idėjas, deklaruojamus principus. Tai mistifikacijų metas – sukčiams, profanams bus lengva sudaryti išmanančio ar doro žmogaus įspūdį.

Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, traumų, konfliktų tikimybė. Būkite atidesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų byrėtų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė).

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė, derėtų vengti žalios, rudos.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį gali pablogėti savijauta, nuotaika, jei tikėsitės (juolab imsite reikalauti) tvarkos, atsakingumo ar bent jau sveikos nuovokos. Deja, nenuovokių piliečių šiandien padaugės... Didesnė klaidų, broko, traumų, įvairių gedimų tikimybė. Saugokite sveikatą.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis apgaulingas – galite būti įtraukti į avantiūrą. Ne laikas aiškintis meilės santykius – jūsų priekaištai nepagrįsti, veikiausiai tai netikusios nuotaikos, nuovargio pasekmė...

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį nemėginkite išjudinti įstrigusį reikalą, kalbėtis opiais klausimais su vadovybe. Labiau pasaugokite darbo vietą. Jei yra galimybė užsiimti artimųjų rūpesčiais, padėkite jiems. Na, o apnikusias liūdnas mintis padės nuvyti susitikimas su senu draugu.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį labiau tikrinkite gaunamą informaciją – galite patys ką nors ne taip suprasti ar kitų būti suklaidinti. Venkite ginčytis ir žadėti, tarpininkauti, už ką nors laiduoti. Ne laikas pasirašinėti atsakingus dokumentus. Taip pat apdairiau vairuokite automobilį, nevažinėkite be bilietų visuomeniniu transportu.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį gauti dalykiniai, finansiniai pasiūlymai nebus naudingi. Taupykite jėgas, laiką bei pinigus. Nesiaiškinkite santykių su artimaisiais. Nepavyduliaukite.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį nekeiskite ankstesnių ketinimų, nepraraskite tikėjimo ateitimi, net jei šiuo metu nekaip jausitės ir būsite linkę viskuo nusivilti, aklai pasiduoti likimui. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, tuščiai nerizikuokite – nemenka traumų, avarijų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis sudėtinga, liūdnoka diena – niekur neskubėkite, dėl nieko nesijaudinkite. Pasistenkite mažiau aplinkiniams (ypač vadovybei) kristi į akis, saugokitės intrigantų, nesileiskite įtraukiami į avantiūras.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis sudėtingas – nepervertinkite savo jėgų bei galimybių. Tvarkydami reikalus pasinaudokite senais ryšiais bei draugų pagalba, patarimais. Mažiau planuokite, mažiau tikėkitės – šiandien svajoti žalinga.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį galite nespėti atlikti svarbiausių darbų, tad negaiškite laiko niekams. Stenkitės bendraudami su artimaisiais nepriekabiauti, nesipūsti, per daug iš jų nereikalauti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį bus svarbu prisiminti senas klaidas, jas analizuoti, iš jų mokytis – tai metas, kai beveik magiškai traukia tas pats senas grėblys... Neskubėkite žadėti – dabar galite pervertinti save ir įsipareigoti nerealiems terminams (darbui atlikti, pinigams grąžinti).

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį neišgyvenkite dėl to, kad kur nors vėluosite, ko nors nespėsite, kas nors duš, ges, dings. Tai ta diena, kai tuščia viltis supratimo, palaikymo. Ne laikas konfliktams, santykiams aiškintis. Labiau pasaugokite darbo techniką, sveikatą – didesnė avarijų, traumų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį gali pristigti ne tik objektyvumo kolegų, partnerių, artimųjų, ypač sutuoktinio atžvilgiu bei optimizmo – galite be reikalo įsivelti į skandalą ar imti išgyventi ten, kur reikėtų tik pasidžiaugti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą