Palmiros horoskopas šeštadieniui, lapkričio 14 d.

Savaitgalis apgaulingas – nebus lengva atskirti gryną pinigą nuo padirbto. Tad venkite ką nors vertinti, apsidžiaugti ar nuliūsti. Ne laikas pirkti vertingus daiktus. Derėtų labiau pasisaugoti sukčių (ypač finansinių), vagių. Ne laikas megzti naujas romantiškas pažintis – laukia nusivylimai...

Šeštadienis itin nesmagus – tai paskutinė Mėnulio mėnesio diena. Gali apimti nepasitenkinimas, nesinorės matyti to, kas yra, susitaikyti su tuo, kas jau įvyko. Praeities problemos, kurias buvote linkę nutylėti – ypač susijusios su šeima, su mylimu žmogumi, – dabar gali iškilti ir tapti nesusipratimų priežastimi. Slėpti galvą smėlyje, išsisukinėti ar net meluoti nebus gera išeitis – ar ne per daug neišspręstų problemų esate nugramzdinę kažkur gilioje užmarštyje? Jei nenorite su kitais aptarinėti savo slaptų, intymių gyvenimo detalių, patys su savimi atvirai pasikalbėkite, paieškokite, kaip išspręsti seniai slegiančią situaciją. Nepalikite tamsių praeities dėmių.

Šeštadienis netinkamas kelionėms, viešnagėms, šventimams. Venkite svaigalų, pasisaugokite apsvaigusių asmenų. Didelė avarijų, įvairių traumų tikimybė.

Šeštadienį 2 val. 36 min. baigėsi Marso atbulinis judėjimas, jis apsisuko ir ėmė judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis tiesusis, arba direktinis, judėjimas truks iki 2022 m. spalio 30 d. Kai Marsas juda tiesiai, paspartėja įvykių eiga, išryškėja žmogaus asmeninis pradas. Tampa lengviau veikti ir kurti. Deja, energijos antplūdis skatina agresiją. Šiuo laikotarpiu reikia drąsiai siekti naujų tikslų, ieškoti naujų erdvių.

Iš penktadienio į šeštadienį svarbiausi buvo nespalvoti sapnai. Aiškiai išgirsti ar perkaityti žodžiai sapne – pranašiški. Gautus patarimus vertėtų įsidėmėti – tai gali būti puiki išeitis dabartinėje situacijoje. Puiku buvo sapne girdėti muziką – pagalba, apsauga, skaityti naują, švarią, nesuplėšytą knygą – geros gyvenimo permainos. Deja, sena, suplėšyta knyga nieko gera nežada. Blogai buvo sapne plėšyti ar deginti knygas, laiškus, dokumentus. Gaisras reikštų įspėjimą, kad netrukus galite suklysti. Blogai bėgti, važiuoti – nuostoliai, apgaulės, vagystės. Gerai duris atidaryti – naujos pažintys.

Blogas ženklas: jei nukristų, sudužtų laikrodis, veidrodis, indai, stiklas, jei akmuo iš apsodo iškristų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, jei drabužis suplyštų ar saga ištrūktų – atsikratysite to, kas jums nereikalinga, jei laikrodis sustotų – pasibaigs negeras jūsų gyvenimo laikotarpis.

Avinas (03 21–04 20). Optimizmo padaugės – jūsų šeimininkas Marsas pradeda judėti tiesiai ir tai reiškia, kad vėl imsite valdyti situaciją ir pagaliau ims spręstis įstrigę reikalai.

Jautis (04 21–05 20). Savaitgalį galimos priverstinės išlaidos – netikėta bauda, vaikų ar sutuoktinio kaprizai.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepervertinkite savo galimybių savaitgalį: mažiau žadėkite, neišlaidaukite, likite santūrūs. Gali pablogėti savijauta, sutrikti virškinimas.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalis apgaulingas – situacija gali pasirodyti geresnė, nei iš tiesų yra. Pasistenkite dažniau pabūti vieni, atsiriboti nuo aplinkinių įtakos, svetimų reikalų.

Liūtas (07 23–08 22). Nepervarkite, stenkitės gerai pailsėti, išsimiegoti. Šeštadienį išaugs traumų namuose tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Venkite nereikalingo bendravimo, būkite atidesni kelyje. Labai nepasikliaukite draugų pateikta informacija ar duotais pažadais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite atsiriboti nuo rūpesčių, atsipalaiduokite, pailsėkite. Jūsų nuotaika bus puiki, problemų nepatirsite, jei būsite atlaidesni artimųjų silpnybėms.

Skorpionas (10 24–11 22). Įtemptos, sudėtingos dienos – geriau mažiau reikštis, stenkitės nekristi kitiems į akis, be reikalo neatkreipti į save dėmesio.

Šaulys (11 23–12 21). Gana įtemptos, neramios dienos. Jaudinsitės dažniausiai be reikalo, bet nebūsite atsargūs ten, kur reikia.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį būkite apdairesni su darbo technika, atsargiau važinėkite – galimi netikėti gedimai, keistokos avarijos.

Vandenis (01 20–02 18). Nemalonus šeštadienio pokalbis ar nesėkmė važiuojant, perkant išblaivins, privers labiau branginti gerus santykius su artimaisiais, kaip ir kitas likimo dovanas.

Žuvys (02 19–03 20). Daug nenorėkite ir neteks nusivilti. Nespręskite jokių šeimos problemų (ypač šeštadienį).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą