Palmiros horoskopas sekmadieniui, lapkričio 29 d.

Savaitgalis – prieštaringas, įtemptas laikas, kai sunku susikalbėti, ką nors paaiškinti, kai apima maištingos nuotaikos, noras viskas keisti, nutraukti, ypač meilės saitus. Nenuostabu, nes yla iš maišo (net jei jos ten nėra) išlįs ir badys! Atrodys, kad tylėti nebeįmanoma.

Vis dėlto tylėjimas – auksas. Kita vertus, bus svarbu turėti savo nuomonę ir nepasiduoti aplinkinių įtakai.

Santykių aiškintis ar nutraukti nederėtų – vėliau jūsų nuomonė keisis, norėsite atšaukti savo žodžius, bet bus per vėlu – nutrauktus ryšius vargu ar pavyks atnaujinti. Tad geriau atidėkite neapibrėžtam laikui dabar kilusius radikalius sprendimus.

Beje, turite gerą progą taikytis sekmadienį: nuo 15 val. 43 min. prasideda darnos atgavimo metas, tinkamas atsiprašyti, tampa lengviau atleisti ir pripažinti savo klaidas.

Sekmadienį 0 val. 29 min. Neptūnas ims judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Tiesusis, arba direktinis, Neptūno judėjimas truks iki 2021 m. birželio 25 d. Kai Neptūnas direktinis, palanku ugdyti atjautą ir meilę visoms gyvoms būtybėms, mokytis muzikos, meditacijos, maldų, kurti muziką ir eiles, lieti akvareles. Gerai daugiau laiko praleisti prie vandens (ypač jūros, vandenyno).

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tuomet, jei buvo aiškūs, konkretūs. Puiku buvo valgyti sūrį, varškę, gerti pieną – sėkmė, skalsa. Blogai buvo regėti žiemą, kraują, būti nuogam – katastrofa, nesėkmės, neturtas.

Blogas ženklas: vyrui moterį nuskriausti, jei namuose dingtų vanduo, visą dieną trokšti, žagsėti, jei perdegtų lemputė ar gestų ugnis be aiškios priežasties.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, sulyti.

Avinas (03 21–04 20). Esant reikalui keliones, viešnages geriau planuoti sekmadienio antrai pusei.

Jautis (04 21–05 20). Stenkitės nekreipti dėmesio į netinkamus atsiliepimus apie sutuoktinį.

Dvyniai (05 21–06 21). Antra sekmadienio pusė bus džiugesnė, ypač seksis norintiems sužavėti priešingos lyties atstovus. Vis dėlto įsimylėti nepatartina.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis linksmesnis – draugų dėmesys džiugins, skaidrins jūsų mintis.

Liūtas (07 23–08 22). Draugų įtaka, patarimai, pagalba, ypač sprendžiant bendravimo su mylimu žmogumi ir vaikais problemas, bus lemtinga. Jie padės geriau suvokti jūsų jausmus, santykius su mylimu asmeniu, sutuoktiniu. Tik neskubėkite daryti išvadų, apsispręsti, nes būsite pernelyg nepatiklūs, įtarūs.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite atidesni sekmadienį tėvų žodžiams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus: ne laikas rizikuoti, veltis į kompromisą. Labiau pasaugokite gerus santykius su mylimu asmeniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Labiau pasikliaukite antrąja puse – tai puikus būdas pademonstruoti savo atsidavimą.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienio antra pusė palanki taikytis su antrąja puse.

Ožiaragis (12 22–01 19). Labiau pasaugokite sveikatą sekmadienį.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis po pietų gana palankus susitikti su tais, kuriuos mylite.

Žuvys (02 19–03 20). Nevažinėkite techniškai netvarkingu automobiliu – jis gali visiškai sugesti ir dar pačioje nepatogiausioje vietoje.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą