Palmiros horoskopas šeštadieniui, gruodžio 19 d.

Savaitgalis dvilypis, kai atrodo, kad viską gali ir viskas paprasta ir lengvai įveikiama, kai pasiekia geros naujienos ir čia pat nusivylimai. Tiesa, jei tik mėginsime ką nors paskubinti, imsime pykti, niršti, ko nors siekti jėga. Nereikėtų mėginti paveikti kito valios, laisvo apsisprendimo.

Nesiaiškinkite su niekuo santykių, nesivelkite į konfliktus, nereaguokite į provokacijas, o jų tikrai pakaks tiek bendraujant su savais, tiek su svetimais (šiuo atveju karantino apribojami – tikra nauda).

Šeštadienį 15 val. 8 min. Jupiteris įeina į Vandenio ženklą ir juo judės iki kitų metų gruodžio 29 d. Jupiteris dar senovės astrologų buvo tituluojamas kaip Didžioji Laimė, Karalių žvaigždė. Su juo siejami pagrindiniai socialiniai įvykiai, pagal jį nuspėjama apie metų sėkmę. Būtent Jupiterio judėjimo pagrindu ir sudarytas žymusis Rytų 12 metų kalendorius.

Ši planeta itin svarbi karališkosioms asmenybės, politikams, dvasininkams, vadovaujantiems asmenims, pedagogams, ji stipriai veikia ir socialinius, politinius įvykius. Jupiteris Vandenyje skatina pažangesnį mąstymą, reformas (socialines, politines, ideologines, religines) ir atneša sėkmę nebijantiems eksperimentų, nestandartinių sprendimų, naujovių, permainų ir vertinantiems draugystę.

Iš penktadienio į šeštadienį gerai sapnuoti dinamiškus sapnus. Blogai regėti gyvūnus, vandenį, maistą, kirpti plaukus, būti nuogam.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, paslysti, nukristi, išsitepti, jei batas suplyštų.

Geras ženklas: rasti medinį ar odinį daiktą, išlieti pieną; pastelinės spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Ko gero, pavojaus nejausite, viskas atrodys geriau, nei yra. Savaitgalis – kritinis metas jūsų ženklo žmonėms, kai per skubėjimą, neapdairumą, nevaldomas emocijas galima stipriai nukentėti.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį tinka spręsti problemas, susijusias su jūsų veikla.

Dvyniai (05 21–06 21). Bus svarbu nepasiduoti emocijoms bendraujant. Kad ir ką sužinosite, neskubėkite sureaguoti – gali būti, kad ne viską teisingai supratote, o gal suklydo tas, kuris mėgino jums atverti akis? Būkite malonesni, kantresni bendraudami su artimaisiais.

Vėžys (06 22–07 22). Bus svarbu nepervertinti savo įtakos sutuoktiniui, galimybių konkurencinėje kovoje, beje, ne tik širdies reikaluose. Šeštadienis sėkmingas tvarkytis namuose iš esmės.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį pasistenkite suteikti kuo daugiau džiaugsmo sutuoktiniui – tai neleis įsižiebti galimam ginčui.

Mergelė (08 23–09 22). Kiek slegiančios dienos, kai svarbu galvoti tik apie gerus dalykus ir tikėti, kad viskas pakryps ta linkme, kuri jums iš tiesų geriausia! Šeštadienį tvarkykite reikalus, tvarkykitės namuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį nepraleiskite progos pareikšti savo jausmų sutuoktiniui, ir ne tik žodžiais, bet ir darbais. Skirkite daugiau dėmesio vaikams – tarp jūsų vyraujanti įtampa išnyks.

Skorpionas (10 24–11 22). Kad savaitgalis būtų sklandus, daugiau dėmesio skirkite šeimai, neprarasite kantrybės, nebūkite kategoriški bendraudami su sutuoktiniu, vaikais.

Šaulys (11 23–12 21). Venkite įtarinėti sutuoktinį, priekaištauti dėl mažo uždarbio ar netaupumo, netvarkingumo ir pan.: geri santykiai svarbiau. Beje, kilnumu galima daugiau laimėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Labiau užsiimkite savimi, savo sveikata, tvarka namuose ir mažiau kreipkite dėmesio į kitų trūkumus, tuomet sekmadienį galite tikėtis ir malonesnių dalykų, ypač jei dažniau pagirsite sutuoktinį ir vaikus.

Vandenis (01 20–02 18). Jausitės pakylėti – Jupiteris jau jūsų ženkle. Nors jėgų ir sėkmės padaugės, labai džiaugtis neskubėkite. Kol kas dar pakanka kliūčių kelyje į laimę.

Žuvys (02 19–03 20). Jėgų padaugės, imsite atsigauti antrą šeštadienio pusę. Tiesa, nereikėtų rizikuoti, pasiduoti azartui, ypač jei kiltų noras aiškintis santykius su antrąja puse – neanalizuokite nei jausmų, nei šeimos biudžeto.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą