Diena bus kupina prieštaringų netikėtumų

Trečiadienį trauks avantiūros. Rizikuoti galite, jei esate viską apskaičiavę ir pasiruošę atvirkštiniam, nei tikitės, rezultatui. Aplinkybės dažnai klostysis netikėtai, tad bus svarbu likti lankstiems, mokėti greitai persiorientuoti ir nepraleisti geros progos. Diena bus kupina prieštaringų netikėtumų – nelauktai gali išsispręsti sudėtinga problema (ypač jei ji susijusi su pinigais), bet ir atsirasti nauja. Šįryt 6 val. 38 min. Merkurijus įeina į Šaulio ženklą ir juo judės iki 2019 m. sausio 5 d. Kai Merkurijus Šaulyje, imama optimistiškiau mąstyti, atsiranda poreikis keliauti ar bent jau dažniau svečiuotis, rodytis visuomenėje, dalyvauti prestižiniuose renginiuose, užmegzti naujas pažintis, ypač su įtakingais, aukštesnę socialinę padėtį užimančiais asmenimis, užsieniečiais, dvasininkais, politikais. Tai metas, kai jums pavyks įgyti autoritetą per bendravimą su reikalingais žmonėmis. 21 val. 42 min. Venera, judėdama atatupsta Žemės stebėtojo atžvilgiu, sugrįžta į Svarstyklių ženklą ir juo judės iki gruodžio 2 d. Svarstyklėse Veneros padėtis palanki ir stipri. Šiame ženkle ji siejama su grožio ir darnos kanonais, leidžiančiais sukurti santarvę partnerystės santykiuose.

Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs tik labai ryškūs sapnai.

Blogas ženklas: problemos per vandentiekį, kanalizaciją ar ugnį.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę.

Avinas (03 21–04 20). Šiomis dienomis pajusite, kad jumis daug kas žavisi ir jums simpatizuoja, – mokėkite tai įvertinti, tuo pasidžiaugti. Trečiadienį atgausite jėgas, pasitikėjimą savimi. Tik mažiau planuokite, mažiau ko nors norėkite – viskas gali išeiti atvirkščiai.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį verta imtis aktyvios veiklos, tačiau daug užsibrėžti ar rizikuoti nereikėtų. Aiškiai tądien suvoksite reikalo esmę, o pasistengus gali pavykti kai ką pakeisti savo naudai. Tiesa, nebūkite lengvabūdiški su pinigais ir labai nepasikliaukite prašančių ir besiskundžiančių nuoširdumu, net jei tai būtų jūsų vaikai ar mylimas asmuo. Jei trečiadienį susirastų senas draugas, buvęs partneris ir pasiūlytų įdomių dalykų, apsispręsti neskubėkite – greitos naudos iš to nebus.

Dvyniai (05 21–06 21). Prieštaringas laikas, tad susitelkite ir padarykite tai, kas nuo jūsų priklauso, nesitikėdami malonių iš likimo. Trečiadienį pinigais rizikuoti pavojinga, o vyrams dar ir nederėtų prieštarauti moterų nuomonei (tądien jie turėtų būti moterims dosnesni – tai atneš laimę).

Vėžys (06 22–07 22). Gali tekti spręsti nesklandumus, kilusius dėl pinigų ar nesusipratimų meilės srityje. Tiesa, aiškintis su savo pora meilės ar pinigų stygiaus klausimo nepatartina – ginčai įsižiebs greitai, ir situacija akimirksniu gali tapti nekontroliuojama – galite atsidurti per žingsnį nuo skyrybų. Trečiadienis tinkamas moterims ieškoti papildomo uždarbio šaltinio, bet kol kas nepalanku pasirašyti naują darbo sutartį.

Liūtas (07 23–08 22). Daug kas priklausys nuo jūsų energingumo, veiklumo – trečiadienį elkitės ryžtingai, neslėpdami motyvų (jie vis tiek paaiškės). Pasiruoškite, kad gali tekti imtis iniciatyvos visais klausimais. Tiesa, tai bus blogas laikas meilės santykiams aiškintis, – galite apie savo santykius sužinoti kai ką naujo ir „nepaprasto“. Tądien gali atsiverti ir sena paslaptis, tad kuo atidžiau įsiklauskite ir įsižiūrėkite į tai, kas vyksta šalia jūsų. Sužinoti dalykai jums suteiks slaptą pranašumą santykiuose su partneriais, darbo kolektyvu.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubėkite nuliūsti, bet ir labai apsidžiaugti nereikėtų – trečiadienį tikėtini įvairiausi netikėtumai. Šiandien nieko nesiekite jėga, labiau įsiklausykite į nuojautas. Gautų pasiūlymų nederėtų sureikšminti – geri pažadai gali nepasiteisinti. Ne laikas šykštėti, ypač savo draugams. Jei prašo – padėkite. Duokite (nebent vyrams nepritartų jų moterys trečiadienį).

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis – nelauktų posūkių tvarkant reikalus ar santykiuose su draugais, mylimu žmogumi metas. Nepamirškite tądien ryte mylimam žmogui pasakyti, koks jis jums svarbus (tai padės išvengti galimų nesusipratimų vakare). Trečiadienį verta prisiminti ir neįgyvendintus projektus, atgaivinti ryšius su senais, ypač užsienio, partneriais.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasistenkite paprasčiau pažvelgti į vykstančias permainas: jas arba sureikšminate, arba nuvertinate, kad tik daugiau emocijų kiltų. Tad nebijokite triūso, būkite atkaklūs – jūs pasieksite savo! Vis dėlto trečiadienį rizikuoti pavojinga, jei reikalas susijęs su dideliais pinigais ar itin karštais jausmais. Derėtų tądien atsižvelgti ir į ankstesnes klaidas.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį bus itin svarbu siekti santarvės, taikytis su sutuoktiniu, deja, kitos dienos gali būti labiau įtemptos. Ir neskubinkite įvykių – esamos problemos nesispręs taip greitai, kaip norėtųsi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Atsiribokite trečiadienį nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų ir netikėtai rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Tvarkydami reikalus elkitės taip, kaip liepia nuojauta, – neapsiriksite.

Vandenis (01 20–02 18). Moterims nereikėtų praleisti progos darbo pokalbiams, susitarimams trečiadienį – tądien draugų bei partnerių dėka galite pakreipti įvykius kita linkme. Tik venkite sutuoktiniui reikšti pretenzijas, juolab ultimatumus skelbti. Ir likite sąžiningi mylimam žmogui.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis tinkamas dalykiniams reikalams tvarkyti, bet planuotos pagalbos vargu ar sulauksite. Tiesa, jei pasiruošite veikti vieni, parama nukris kaip iš dangaus. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti, kitaip dėl įtampos galite sunegaluoti. Tądien gali tekti spręsti savo vaikų, artimųjų problemas. Tik būkite lankstesni, mokėkite prisiderinti prie naujų aplinkybių. Nesiaiškinkite santykių su šeimos nariais, taip pat su mylimu asmeniu nei trečiadienį, nei kitomis dienomis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą