Palmiros horoskopas sekmadieniui, gruodžio 20 d.

Ne laikas varžytis, konkuruoti. Nesistenkite pirmauti, viską suspėti. Itin atidūs ir apdairūs būkite su aštriais įrankiais, ginklais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Būkite atsargesni sportuodami. Savaitgalis gana nepalankus sportininkams, kariškiams, vyrams apskritai.

Išaugs traumų (ypač galvos, nosies, akių), taip pat avarijų tikimybė. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai sapnuoti žemę, joje dirbti, matyti ar valgyti duoną. Blogai būti nuogam, išvysti žaibą, kur nors važiuoti.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei atjungtų vandenį jums prausiantis, susižeisti iki kraujo, indus daužyti; raudona spalva.

Geras ženklas: sutikti žmogų su pilnais kibirais, jei kas nors netyčia vandeniu aplietų, kojas sušlapti (kažkas prisiima jūsų nuodėmes); sidabriniai, žydri tonai.

Avinas (03 21–04 20). Nebūkite patiklūs, nepriimkite karštakošiškų sprendimų – impulsyvumas gali pridaryti daug rūpesčių.

Jautis (04 21–05 20). Nebūkite savaitgalį itin reiklūs artimiesiems ir labai patiklūs išgirstoms „naujienoms“ iš draugų.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį pasistenkite pamiršti dalykinius rūpesčius – jums reikia atsipalaiduoti.

Vėžys (06 22–07 22). Venkite kritikuoti artimuosius, net ir vertingi jūsų pamokymai ir nurodymai gali būti atstumti, dar blogiau – įžiebs konfliktą. Būkite pakantesni aplinkinių įsitikinimams, pažiūroms.

Liūtas (07 23–08 22). Savaitgalį galimos netikėtos išlaidos, keblumai bendraujant su pareigūnais, gali tekti tapti nemalonios istorijos liudininku.

Mergelė (08 23–09 22). Sutuoktiniui derėtų nusileisti (nesivelkite į ginčus), tiesa, ir nemeluokite, jei nenorite sakyti teisybės, verčiau tylėkite (melas gali greitai paaiškėti).

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį susilaikykite nuo kritikavimo ir pamokymų. Šiomis dienomis pakaks apribojimų, nedidelių kliuvinių – stenkitės nekreipti į tai dėmesio. Būkite atidesni sveikatai.

Skorpionas (10 24–11 22). Ginčai su artimaisiais dėl materialinių dalykų, tvarkos gali jus išvesti iš pusiausvyros – stenkitės išlikti taikūs ir nusileisti pirmi.

Šaulys (11 23–12 21). Pasistenkite atsiriboti nuo svetimų žmonių, įkyrių draugų. Būkite atidesni maisto kokybei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį galite tikėtis ir malonesnių dalykų, ypač jei dažniau pagirsite sutuoktinį ir vaikus. Itin venkite ginčų su tėvais. Būkite atsargesni su buitine elektros technika.

Vandenis (01 20–02 18). Likite aplinkiniams – saviems ir svetimiems – pagarbūs, švelnūs. Kad ir su kuo bendrausite, venkite ironiškų pastabų – gana greitai žvirbliukas virs jaučiu, sugrįš ir prirems jus prie sienos. Labiau pasisaugokite melagių, vagių.

Žuvys (02 19–03 20). Šios dienos pavojingas karštakošiškiems asmenims. Gresia traumos per neatidumą, skubėjimą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą