Nebus iš ko rinktis, nebent iš dviejų blogybių

Nelengvas Mėnulio mėnesio pabaigos metas, kai nėra iš ko rinktis (nebent iš dviejų blogybių).  Kritinis laikas, kai viskas ima nepatikti, atrodyti blogai, ydingai. Vis dėlto pasistenkite susitvardyti ir nepasakyti to, ko nereikėtų, – bus lengva susipykti, sugadinti svarbų reikalą. Pasistenkite šiandien labiau atsiriboti nuo aplinkinių, nesivadovaukite svetima nuomone. Kad ir kuo užsiimsite, siekite, kad būtumėte gerai informuoti. Derėtų paisyti nuojautų – jei įtarsite ką nors negera, nerizikuokite. Kita vertus, asmeninės ambicijos irgi gali būti sureikšmintos, o svetima nuomonė, reikalavimai vertinami kaip kliuvinys. Ne laikas ir santykiams aiškintis – daug nepasitenkinimo ir jokių perspektyvų. Beje, šiandien prasideda paskutinės penkios Žuvų, paskutinio Zodiako ženklo, dienos, kurios siejamos su susikaupimu ir darbų užbaigimu. Tai metas, netinkamas ką nors naujo pradėti ir linksmintis, – senovės persai jį vadino raudų dienomis. Nepalanku pradėti naujų darbų (iki kovo 21 d.), pasirašyti dokumentų, susitarimų. Netinka ir žodžiu įsipareigoti, taip pat užmegzti pažinčių. Atsargiau vairuokite automobilį. Šiandien svarbu nepersidirbti, nepervargti – taupykite jėgas, raskite laiko susikaupti, pabūti vieni. Daugiau laiko patartina praleisti namie su artimaisiais.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį palankiausia buvo nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Palanku buvo regėti nebent ryškią šviesą, ugnį, veidrodį ir savo atspindį veidrodyje. Blogai buvo kur nors lipti, ropštis, kalnus regėti – tai kliūtys, dideli sunkumai.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa – dabartinio ketinimo nepavyks įgyvendinti, jei nuo stalo nukristų valgis – saugokitės vagysčių, jei ant jūsų drabužis plyštų, jo siūlė iširtų – artimo žmogaus mirtis.

Geras ženklas: jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, rasti blizgantį daiktą – sėkmė, vinį – atgausite vidinį tvirtumą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – introvertiškas Mėnulio jaunaties metas, kurį reikia skirti sau: aktyviai bendrauti, pramogauti, švęsti nepalankus metas.

Avinas (03 21–04 20). Venkite tuščių kalbų bei pažadų, ant nieko nepykite, niekur neskubėkite (ypač jei vairuosite automobilį). Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, taip pat vairuodami automobilį.

Jautis (04 21–05 20). Gali sužlugti tai, dėl ko buvote garantuoti. Tad mažiau planuokite, mažiau svajokite – viskas gali apvirsti priešingai, nei tikitės. Nepatartina tvarkyti finansinių reikalų. Vertėtų labiau pasaugoti santykius su draugais, taip pat su mylimu žmogumi.

Dvyniai (05 21–06 21). Esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi bei ryžto viską perdaryti, tačiau saiko ir sveiko proto gali pritrūkti, o dabar bus lengva sugriauti tai, ką ilgai statėte. Bus didesnė traumų bei konfliktų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Apgaulinga diena – situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Itin atidūs būkite atklikdami savo užduotis – didelė profesinių klaidų tikimybė. Tikrinkite svarbius pranešimus iš užsienio, taip pat iš įtakingų asmenų – informacija gali nepasitvirtinti.

Liūtas (07 23–08 22). Sunki, pavojinga diena, kai vienu netikusiu žodžiu galite sugriauti pasitikėjimą savimi, savo sugebėjimais. Geriau nereikšti savo nuomonės, ypač profesiniais klausimais, – rizikuojate prarasti autoritetą. Namie venkite pamokslauti, taktiškiau bendraukite su vaikais. Būkite švelnesni, jautresni sutuoktiniui, mylimam asmeniui. Tinkamas laikas nutraukti draugystes, kenkiančias santykiams šeimoje ir jūsų doram vardui.

Mergelė (08 23–09 22). Kol kas reikėtų atsisakyti svarbaus dalykinio sumanymo – kitaip galite susipykti su vadovybe, patirti nuostolių ir kitokių problemų. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems – ieškokite sąlyčio taškų, nes ir taip pakaks nepasitenkinimo, noro konfliktuoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dėl niekų gali sužlugti svarbus reikalas. Tačiau šios dienos nesėkmės labiausiai gali pakenkti sveikatai, tad mokėkite pasirūpinti savimi: nepersidirbkite, atsargiau elkitės su darbo ar buitine technika – galimos ir traumos.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiandien verčiau pralaimėti, juolab kad pergalės kaina bus itin aukšta, o pralaimėjimai nebus skaudūs. Nesivelkite į avantiūras, nepasiduokite azartui tiek dirbdami, tiek pramogaudami. Nesipykite su mylimu žmogumi – galvokite, ką kalbate, ir nesiklausykite, ką kiti kalba. Būkite atidesni vaikams, labiau juos pasaugokite.

Šaulys (11 23–12 21). Stenkitės atsiriboti ne tik nuo visokių reikalų, bet ir nuo blogų, liūdnų minčių, nuo nerimo bei įtarinėjimų. Būkite atidesni tėvams ir savo atžaloms. Ne laikas meilės santykiams aiškintis – galite pradėti be pagrindo pavyduliauti, priekaištauti ten, kur reikėtų patylėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors nesate lengvabūdžiai, šiandien spaudžiami šeimos ar draugų, giminaičių galite leistis į netikusią avantiūrą. Nesivelkite į ginčus, niekam nieko nežadėkite. Didesnė vagysčių, automobilių avarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Gali paaštrėti finansinės problemos – vis dėlto diena netinkama šiam klausimui spręsti. Būkite kantresni su sutuoktiniu – priekaištais, nepasitenkinimu šiandien lengva santykius atšaldyti (iki išsiskyrimo temperatūros).

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui ir ramiau viską vertinti. Išaugs nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė, galimas smurtas. Būkite atsargesni vaikščiodami, vairuodami, net dirbdami kasdienius darbus. Pasisaugokite vagių, apgavikų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą