Palmiros horoskopas pirmadieniui, gruodžio 28 d.

Pirmadienis iki 14 val. 35 min. puikus svarbiems dalykiniams reikalams, atsakingiems susitarimams, naujų darbų pradžiai. Gautus veiklos pasiūlymus priimkite.

Vėliau prasidės kritinis pilnaties laikas pagal Mėnulio kalendorių, kai ramybė, geranoriškumas taps itin vertingomis savybėmis. Pasistenkite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, nesiimkite aiškintis santykių.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnuose gerai matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas, knygą regėti, ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja, žuvis – sėkmė. Blogai vandenyje plaukioti – priklausomybė, raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – apsaugos praradimas, būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios nors katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: antradienis sudėtingas, konfliktinis, netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Geros naujienos, malonūs pokalbiai maloniai nuteiks pirmadienį.

Jautis (04 21–05 20). Pasistenkite sukurti kuo malonesnę aplinką ir daugiau pasikalbėti su tais, kuriuos mylite, mėgstate.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį viskas apsivers jūsų naudai – tai išskirtinės sėkmės metas.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį skirkite ramiam poilsiui. Pirmadienis netinkamas aktyviai veiklai.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienio dalykiniai pokalbiai perspektyvūs.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis žada ypatingų dovanų. Pirmadienį galimi naudingi pokalbiai su žmonėmis, kurių dėka jums atsivers gerų finansinių galimybių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pačios smagiausios ir palankiausios dienos.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis intriguos – leiskite laiką su tais, kuriuos mylite.

Šaulys (11 23–12 21). Per šventes svarbu nesivadovauti išankstinėmis nuostatomis, mažiau planuoti ir pasiruošti iššūkiams, o jų gali būti iš vaikų ar mylimų asmenų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis puikus reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis kupinas pakylėtų nuotaikų. Šios dienos gali nulemti, kaip toliau klostysis jūsų santykiai su vaikais, mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis netinkamas jokiems reikalams – skirkite pagrindinį dėmesį šeimai, artimiesiems.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą