Palmiros horoskopas sekmadieniui, gegužės 7 d.

Sekmadienį daug pakilių emocijų – tai meilės, laimės metas. Šiandien viską reikia daryti džiugiai, neįsitempiant. Nesiimkite to, kas nemalonu, sunku.

Daugiau bendraukite su vaikais ir bičiuliais, dėkokite, teikite dovanas, linksminkitės. Šiandien Venera įeina į Vėžio ženklą, ir tai lyg specialiai – puiki planetų dovana Motinos dienos šventimui. Gerai užsiimti labdara. Palankūs kultūriniai, meno renginiai. Sekmadienį 17 val. 26 min. Venera įeis į Vėžio ženklą, kuriuo judės iki birželio 27 d. Venera Vėžyje atneša taiką, darną šeimoje, padeda susitaikyti, stiprina gerąjį ryšį su mama, su močiutėmis. Skatina ir nesusituokusius pamąstyti apie šeimos sukūrimą. Daugiau dėmesio bus skiriama namų jaukumui, patogumui. Tai puikus laikas įsigyti naujus namus ir į juos kraustytis.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai susiję su įspėjimais apie apgaules, košmarai – apie gresiančias katastrofas. Gerai buvo regėti ugnį, židinį. Blogas ženklas: jei iš rankų iškristų piniginė, rankinė, susižeisti metaliniu daiktu kruvinai, apsiplikyti vandeniu, jei sugestų transporto priemonė, vėluoti į transportą, pieną išlieti (pirmą dienos pusę). Geras ženklas: rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų, prie namų monetų, ypač herbu į viršų, išvysti vaivorykštę, lietų saulei šviečiant.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį viskas apsivers – jau nebereikės nei meilės, nei draugystės įrodymų: jausitės išties laimingi!

Jautis (04 21–05 20). Pasistenkite būti atidesni artimiesiems. Galimas malonus netikėtumas iš mylimo asmens sekmadienio vakarą.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį skirkite poilsiui sutuoktinio draugijoje.

Vėžys (06 22–07 22). Esate mylimi – tad nešykštėkite savo gerumo artimiesiems, pasistenkite jiems labiau pasitarnauti sekmadienį. Būkite atidesni artimųjų pageidavimams – pakaks labai nedaug, kad visi pasijustumėte laimingi.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienio nuotaikos itin šventiškos – sulauksite daug šilto dėmesio. Užsimezgęs flirtas gali virsti perspektyviu meilės romanu, naudingai pakeisiančiu jus bei jūsų ateitį (gal ir karjerą).

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį palankiau praleisti namie, atsiriboti nuo bendravimo su svetimais bei sustiprinti sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį praleiskite su bičiuliais ar giminaičiais, kuriuos išties mėgstate bei pasitikite – jums reikalinga išsišnekėti su žmonėmis, galinčiais saugoti paslaptį.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis – dovanų ir dovanojimo metas: likite nuoširdūs, dosnūs. Ir stenkitės pasidžiaugti tuo, kaip yra – ne laikas reikalavimams. Vakaro susitikimai itin šilti. Galimas romantiškas nuotykis toli nuo namų.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį likimas jus gali suvesti su nepaprastu, mįslingu žmogumi, kuris ateityje jums padarys nemenką įtaką. Tai bus sėkmingos dienos – tapsite itin svarbūs artimiesiems, draugams, mylimam žmogui. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį, pirmadienis – gražios romantiškos dienos, kurias reikia skirti tik saviems, tik tiems, kuriuos mylite. 

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį lydės puiki nuotaika, šauni savijauta – jokio nuovargio, rūpesčių – kaip nebuvę! Jausitės laisvi, energingi. Jums pavyks sulaukti norimo (nepaprasto) dėmesio iš draugų. Sekmadienis palankus kreiptis į draugus pagalbos. 

Žuvys (02 19–03 20). Svarbiam bendravimui puikus sekmadienis. Šiomis dienomis galite išgirsti vertingų dalykų, susitikti su žmonėmis, kurių dėka jums pavyks įgyvendinti savus siekius bei dar labiau išplėsti savo galimybes. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą