Palmiros horoskopas trečiadieniui, gruodžio 30 d.

Smagesnis trečiadienis. Bent jau išoriškai viskas pasirodys gerai ir gražu. Vis dėlto gali atrodyti, kad vyksta kažkas, ko nematai, negirdi, kad kažkas nesuprantamo, neapčiuopiamo kelia įtarimų, nerimą, verčia viską paneigti, nubraukti. Taps svarbu ir nepasiduoti pagundai kitus kontroliuoti, beje, tai labiausiai bus nukreipta į tuos, kuriuos mylime.

Šiuo metu išryškės užslėptos problemos, susijusios su materialiniais reikalais, kita vertus, atsiskleis paslėpti finansiniai rezervai. Gali tekti veikti aklomis, be pakankamos informacijos, pasitikint instinktais. Tai metas, kai gausėja provokacijų, kai išryškėja slaptos intrigos (ypač per moteris arba moteriškuose kolektyvuose). Kita vertus, būtent pilkieji kardinolai (su sijonais) šiandien jausis puikiai. Kad ir kas nutiktų, venkite konfliktų, siekite kompromisų (jei dėl to nereikia išduoti savo principų).

Nepraleiskite progos padaryti labdaringą gestą – tai karminių skolų grąžinimo metas, kai reikia atsiteisti būtent materialiuose dalykuose. Jei nutiktų taip, kad ką nors pamesite, iš jūsų pavogs, labai nepykite: šiandien iš mūsų atimama tai, kas mums nepriklauso, ko neužsitarnavome, kas apskritai ne mūsų.

Rūpesčių gali kilti dėl pavyduliavimo – ne tik dėl to, kad būsime emocingesni, įtaresni, deja, gali iškilti slepiamas romantiškas ryšys. Tiesa, šios dienos visiškai netinkamos meilės santykiams aiškintis – tik dar labiau susipainiosite, o nuoskaudos dar labiau išaugs. Tai netinkamas laikas ir naujiems santykiams užmegzti (vėliau šis ryšys atneš nemažai liūdesio).

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai, dangus, skaidyti danguje – sveikata, drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys – nelaimė, šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė, katė – vagystė, apgaulė, paukščiai – bloga žinia, blogai regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei sugestų laikrodis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas svarbiems reikalams; palankūs balti, raudoni, oranžiniai tonai, vengtina pilka, žydra, taip pat tamsios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį pasyvumas irgi naudingas – taip neįsitrauksite į nereikalingus dalykus, neįkliūsite į pavojingus reikalus. Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose, labiau padėti artimiesiems, ypač sutuoktiniui. O veikloje nepersistenkite – vargu ar vadovybė tai supras, juolab įvertins.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį lengvabūdiškumas pavojingas. Net jei jausitės puikiai, nerizikuokite. Ypač reikėtų vengti ką nors žadėti, skolinti pinigus ar vertingus daiktus. Galimi rūpesčiai dėl šeimos, giminaičių. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus ir šeimos paslaptis.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį reikėtų mažiau norėti, kaip ir tikėti sėkme ar gerais norais – tai bus pavojinga. Veikloje gali atsirasti naujų keblumų per partnerius (ypač jei tai moterys). Ne laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu, jei neketinate skirtis.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite kuklesni, atsargesni – nieko neprašykite, nereikalaukite ir neprisiimkite jokių rimtų finansinių įsipareigojimų. Likite ištikimi tiems, kuriuos mylite, – naujas mylimasis nebus geresnis.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį ne viskas klostytis taip, kaip reikia. Šios dienos taps itin sunkios, jei pristigs ramybės, kokybiško poilsio. Stenkitės geriau išsimiegoti ir apsiriboti tik savo namais.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį vargu ar pateisins jūsų ankstesni finansiniai lūkesčiai. Pasikliaukite vien savimi ir būkite pasiruošę netikėtumams – vargu ar pavyks atlikti tai, ką buvote suplanavę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį vargu ar būsite teisingai suprasti, deramai įvertinti savo vadovų ir net artimiausių žmonių. Netinka finansiniais klausimais kreiptis į vadovybę, spręsti reikalo finansavimo klausimą. Nesivelkite į internetinius romanus.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį nepasikliaukite kieno nors autoritetu, svetimomis, nepatikrintomis nuomonėmis, venkite garsiai sakyti savąją, taip pat už ką nors laiduoti. Venkite kalbų apie jūsų ateities planus, ypač susijusius su profesine veikla, naujomis pajamomis, santuoka.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis nesmagus – gali tekti susitaikyti su neišvengiamybe ir atsisakyti senos svajonės (ypač jei ji susijusi su meile ar kokio nors turto įsigijimu). O iš tikrųjų reikėtų tik išlaukti porą dienų (iki ketvirtadienio). Dabar tiesiog labiau pasaugokite tai, ką turite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį, kad ir kas įvyktų, ne laikas teisti, aiškintis teisybę. Problemos gresia ir dėl senų, neįvykdytų pažadų, negrąžintų skolų. Galite patirti stresą ir per artimą žmogų, sutuoktinį, dalykinį partnerį. Tačiau nenuliūskite: gana greitai viskas išsispręs laimingai.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį, ko gero, neišvengiami smulkūs kliuviniai, gali būti ir prastesnė nuotaika, savijauta. Tiesiog pasaugokite sveikatą ir gerą ūpą. Aiškinkitės savo silpnąsias vietas, ieškokite klaidų ir nepasiduokite panikai, jei išgirsite kokią negerą naujieną, – galimas dalykas, kad kas nors ką nors supainiojo.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis apgaulingas – nepastebimai galite įsivelti į avantiūrą. Bent jau niekam nieko nežadėkite, nesiskolinkite ir neskolinkite. Gali paaštrėti nesutarimai šeimoje, atsirasti naujų nesklandumų tarp įsimylėjėlių.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą