Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gruodžio 31 d.

Ketvirtadienis aktyvus – gera diena greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą, padaryti tai, ko nesuspėjote. Tinkamas laikas svarbiems susitarimams, atsakingiems dokumentams tvirtinti. Tiesa, ne viskas klostysis, kaip suplanuosite, tad būkite pasiruošę netikėtumams, nors tai tas nepaprastas laikas, kai viskas tik į gera! Vis dėlto būtina didesnė atida dirbant kompiuteriu, ne laikas rizikuoti pinigais.

Kupini energijos bei geriausių vilčių būsite per Naujuosius metus. Tai pakilios nuotaikos metas, tinkamas šventiniams linkėjimams, dovanoms teikti, tik švenčiant (ypač vartojant svaigalus) rekomenduojamas saikas.

Ruošiantis Naujųjų sutikimui noriu priminti, kad šis laikas siejamas su europietišku metų skaičiavimu ir neatitinka Rytų ciklo pradžios, tad nereikėtų jų gretinti! Visas sausis ir vasaris iki 11 d. pagal Rytų kalendorių dar priklauso Metalinei Žiurkei. Ji agresyvi, tad būtų nekas ją erzinti pirma laiko šlovinant ramųjį inertišką Jautį, kuris dar niekur neskuba. Apskritai vienas būdų prisišaukti bėdą – per anksti pradėti džiaugtis.

Na, o jei norisi kuo tinkamiau astrologiniu požiūriu sutikti Naujuosius metus, pirma taisyklė būtų pamiršti įprastas taisykles, susiformavusius šablonus, įsigalėjusius įpročius. Kurkite, fantazuokite, eksperimentuokite. Sutikite taip, kaip dar niekada neteko!

Planetų padėtis bei Mėnulio kalendorius pasufleruotų, kokie standartai šiemet negalios. Pažeista Venera, Neptūnas, taip pat 18-oji Mėnulio para (Veidrodis, Beždžionė, Miegantis pavianas) įspėtų vengti alkoholio bei neįprasto maisto, rizikingų maisto produktų derinių – eksperimentai nepasiteisins.

Laimingas akcentas – iliuminacija. Sėkmę lemiantys augalai – samanos. Laimingas akmuo – lazuritas, chrizoprazas, avantiūrinas, špinelis, rubinas.

Puiku, jei pavyktų švęsti prie natūralios ugnies – židinio, krosnies, laužo.

Namų puošybai, aprangai tiktų balta, geltona, oranžinė, tamsiai raudona spalvos, venkite tamsių, pilkų tonų.

Na, o jei per sausio 1 d. sutikimą su jumis bus kartu geriausias draugas (nesvarbu, kad nuotoliniu būdu), galite tai drąsiai laikyti geriausiu ženklu ir tikriausiu sėkmės magnetu visiems 2021 metams!

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti arklius, šunis – tai pagalba, apsauga. Blogai buvo regėti savo artimuosius, pačiam nuogam būti, gyvūnus matyti – laukia atpildas už negerus dalykus.

Blogas ženklas: išsitepti, šiukšles ne vietoje išpilti, taip pat ne vietoje išpilti miltus, išberti kruopas, jei raktai iš rankų kristų, jei paukštis išteptų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – sėkmė tvarkant reikalus, pinigai, rasti kelis vienodus aštrius metalinius daiktus.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis iki 21 val. introvertiškas metas, verta pasinerti į naminius šventinio pasiruošimo rūpesčius. Naujųjų metų sutikimas – jūsų sėkmės laikas! Sulauksite nuoširdaus dėmesio, pajusite, kai esate mylimi!

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį pavyks rasti naują senos problemos sprendimo būdą. Naujuosius metus geriausia sutikti savo namuose su šeima.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį verta tvarkyti piniginius ir turto, mokesčių, draudimo reikalus, spręsti skolų problemas. Naujųjų metų sutikimas puikus – suvoksite, jog jums dar viskas prieš akis, kad gerosios permainos jau šalia!

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite. Tai puiki diena svarbiems susitarimams, įsipareigojimams. Naujametė naktis puiki smagiai švęsti, dovanoms teikti. Patys irgi galite gauti kai ką nuostabaus – tai taps jūsų laimės talismanu.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadieniui nieko sunkaus neplanuokite – tai ramybės, poilsio diena. Tiesa, vėlai vakare atkusite ir per šventes būsite energingi ir išskirtinai žavūs – šalia jūsų liūtiško švytėjimo ir fejerverkai nublanks... Juk būsite pagrindinis nakties šviesulys!

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis – naudingų permainų laikas, tad pagalvokite, su kuo reikėtų pasikalbėti, ką galite nuveikti, kad priartėtumėte prie geidžiamo tikslo. Naujųjų metų naktį būsite itin svajingi, tad gerai jausitės paslaptingoje, romantiškoje aplinkoje tarp savų – pasistenkite atsipalaiduoti ir nebijokite būti jausmingi...

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis tinkamas svarbiems darbo klausimams spręsti. Naujametę naktį, ko gero, norėsis praleisti su draugais – jums reikės bendraminčių. Įdomu, kad šis laikas kaip tik bus palankus naudotis moderniomis ryšių galimybėmis!

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis sėkmingas, netikėtai pasiseka rasti išeitį iš slegiančios situacijos. Per Naujųjų metų sutikimą būsite energingi. Tik nepamirškite, kad ruošiatės šventei, o ne kariniam paradui!

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį nurimkite, atsipalaiduokite – pasikliaukite likimu. Dabar jums karminis laikas, kai nutinka tai, ką užsitarnavote, kai sugrįžta labai tolima praeitis... Naujųjų metų sutikimu būsite patenkinti!

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis puikus deryboms, susitarimams. Pasistenkite kuo daugiau laiko skirti antrajai pusei – tai meilės laikas. Per Naujuosius metus stebėkite mintis, kontroliuokite žodžius – jie pildysis, mat šiuo metu būsite tikri magai...

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis puikus skubiai imtis atidėtų reikalų, užbaigti darbus. Pasistenkite susitaikyti su mylimu žmogumi, sutuoktiniu, tais, kuriuos esate užgavę, – tuomet puikiai jausitės Naujųjų metų naktį.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis romantiškas, palankus įsimylėjusiems. Jūsų nuotaikos bus pakilios ir tai pasiteisins: diena žada sėkmingą pabaigą, kad ir kokie rūpesčiai užgultų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą