Palmiros horoskopas sekmadieniui, vasario 7 d.

Sekmadienį gali suirti planai. Tai gana nervingas metas, nepalankus bendravimui, rizikingoms pramogoms, šventimams. Likite santūrūs. Moterys turėtų labiau save pasaugoti nuo įtampos, stresų.

Nesklandumai gresia per modernią techniką. Tai irgi blogas laikas naujų pažinčių (romantiškų itin) užmezgimui, netinkamas ir pirkti vertingą elektros techniką, kompiuterius, telefonus. Sekmadienį būkite atsargesni su elektros prietaisais, atidesni su kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais.

Pasisaugokite apsimetėlių draugų, kaip ir apgavikų, sukčių, pinigų viliotojų.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį, tiek geri, tiek blogi, susiję su įspėjimais.

Blogas ženklas: pasisavinti rastą daiktą, jei namuose gėlė nuvystų, ką nors įžeisti, atsakyti prašančiam.

Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti gėlių dovanų, atsibusti nuo paukščių giedojimo.

Avinas (03 21-04 20). Sekmadienį planus gali sutrikdyti draugai, kuriems reikės jūsų pagalbos – bent jau moralinės. Patartina neplanuoti kelionių bei nespręsti sudėtingų problemų.

Jautis (04 20- 05 20). Sekmadienį nepasiduokite sumaiščiai, nerimui, nepasitenkinimui. Net jei būsite teisūs, pasistenkite nusileisti antrajai pusei: geri santykiai vertingesni.

Dvyniai (05 21- 06 21). Sekmadienį mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti bei skolinti pinigus.

Vėžys (06 22-07 22). Sekmadienį gali tekti užsiimti kuo visai nesinori, tačiau yra jūsų pareiga ar neapgalvotas pažadas. Niekur neskubėkite, bet ir nesėdėkite be užsiėmimo – tai padės jums nesutrikti, neprarasti pusiausvyros. Ir atsargiau su elektros prietaisais.

Liūtas (07 23-08 22). Ypač sekmadienį būkite atidesni (bei pakantesni) sutuoktiniui. Savo vaikų atžvilgiu irgi nebūkite griežti – pasieksite priešingą rezultatą.

Mergelė (08 23-09 22). Sekmadienį niekur nesiveržkite, nurimkite – pamirškite visus reikalus bei rūpesčius. Pagyvenkite vien namais, šeima.

Svarstyklės (09 23-10 23). Sekmadienį galima įtampa bendraujant su tais, kuriuos mylite. Labiau pasaugokite vaikus – pasistenkite ant jų nepykti.

Skorpionas (10 24-11 22). Ne laikas spręsti nesutarimus, aiškintis nesusipratimus su antrąja puse sekmadienį. Tiesa, nepasiduokite emocijoms, nors susitvardyti nebus paprasta, ir pasiruoškite nusileisti artimųjų valiai. Nepriekabiaukite prie tų, kuriuos mylite. Būkite šiltesni, dosnesni.

Šaulys (11 23-12 21). Sekmadienį neskubėkite prieštarauti, įsižeisti, kaip ir piršti savo nuomonę, pagalbą. Labiau pasaugokite sveikatą – galimos traumos, nelaimingi atsitikimai skubant, pykstant.

Ožiaragis (12 22-01 19). Sekmadienis žada ne pačias linksmiausias staigmenas (moterims itin). Geriausia tądien likti pasyviems – nesistenkite kitiems nurodinėti, nesiimkite iniciatyvos.

Vandenis (01 20-02 18). Sekmadienį galimi nesklandumai, siekiant neapvilti draugų. Na, o svarbiausia bus šiomis dienomis gerai išsimiegoti. Jus palankiai paveiks jūros druskų vonios, daugiau gerkite raminančių arbatų.

Žuvys (02 19-03 20). Stenkitės sekmadienį susitelkti tik ties džiugiais, maloniais dalykais, nieko blogo negalvoti apie artimuosius – tai padės ne tik jums, bet ir artimiesiems, draugams nusiraminti, gerą nuotaiką atgauti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą