Palmira: nepraleiskite progos taikytis

Nuo 10 val. įtampa ims atslūgti – prasidės ramesnis laikas. Šiandien būsite energingi, sumanūs – galite imtis sudėtingų užduočių, daug darbų. Tinkamas laikas kviestis talkininkų, pagalbininkų. Puiki proga organizuoti talkas. Palanku ko nors mokytis, dirbti su sudėtinga informacija. Nepraleiskite progos taikytis. Tiesa, ne laikas spręsti su vadovybe karjeros, uždarbio problemas. Nuo vakardienos popietės prasidėjo gana nepalankus laikas veiklai plėtoti, tolimoms kelionėms, emigracijai, iš esmės naujos veiklos pradžiai. Šis laikas truks iki sekmadienio ir bus nepalankus politikams, pedagogams, dvasininkams, teisininkams, policininkams, be to, sergantiems kepenų ligomis. Nesiimkite šiuo komplikuotu laiku nieko teisti, smerkti – stigs objektyvumo, aiškumo, bus didelė tikimybė neteisingai suprasti, įvertinti, apsigauti. Apskritai nereikėtų tikėtis teisingumo. Tad nepykime, jei kas nors mus ne taip supras, neteisingai įvertins.

Šiuo destruktyviu laiku galite susižavėti kuo nors, kas pasirodys labai žavu, perspektyvu (nesvarbu, ar tai būtų koks nors užsiėmimas, veikla, ideologija, religija, ar koks nors asmuo), ir be reikalo atsisakyti ar sumenkinti tai, ko jums reikia. Šią savaitę tikrai nereikėtų keisti savo pažiūrų, taip pat trankyti durimis, išeiti iš darbo (namų) – vėliau gailėsitės, o sugrįžti bus sunku. Nereikėtų ir stengtis pakeisti kieno nors įsitikinimus, mokyti, pamokslauti – net geriausios idėjos gali būti atstumtos. Būkite atsargesni ir tvarkydami piniginius, turto reikalus (ypač susijusius su bendrais pinigais, turtu), apdairūs skolindami pinigus: deja, bus nemaža sąmoningų ar atsitiktinių apgaulių tikimybė. Korektiškiau bendraukite su teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, antraip pasekmes jausite ilgai.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, pildysis greitai. Puiku, jei sapnavote paeiliui kelis sapnus, – geros permainos. Puiku buvo regėti dangų, ugnį, dangaus šviesulius, vaivorykštę, debesis, pačiam danguje skraidyti, vėją jausti – sėkmė, pagalba, apsauga, medžius – naujos pažintys. Blogai maudytis – liga, plaukti valtimi – pavojus gyvybei, tačiau būti sulytam – sveikata, apsauga. Jei buvote baltai apsirengę ar daug baltos spalvos matėte – nuostoliai, neturtas, gėda.

Blogas ženklas: jei netikėtai tektų daug dulkių įkvėpti ar į akis kas nors įkristų – saugokitės apgaulės, galite būti suklaidinti, vandentiekio gedimai.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų ar žaislą, kaukę – išsiaiškinsite painiavą, pamesti sagą – išsiskirsite su jums trukdančiu, kenkiančiu žmogumi, išvysti šviesius dūmus – apsaugos įgijimas.

Žvilgsnis priekį: trečiadienis gana sudėtingas, tačiau būsite energingi, tad tinka imtis sudėtingų, sunkių, užvilkintų darbų; palankios spalvos – juoda, raudona, balta.

Avinas (03 21–04 20). Galite neteisingai įvertinti santykius su sutuoktiniu, nesuvokti, kas su jumis, o kas prieš jus. Nepriimkite svarbių finansinių sprendimų – jums trūks objektyvios informacijos bei geros valios.

Jautis (04 21–05 20). Būkite atidesni skaičiuodami pinigus, pasirašinėdami dokumentus, vairuodami automobilį. Pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus, ypač susijusius su išlaidavimu ar neištikimybe.

Dvyniai (05 21–06 21). Neblogas metas, jei nebūsite labai patiklūs tvarkydami piniginius, turto reikalus (ypač su užsieniečiais) ir užsispyrę ginčydamiesi, nesipyksite su tais, kuriuos mylite. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, tiesa, ne laikas juos įtikinėti, kad jūsų moralė bei pažiūros pranašesnės.

Vėžys (06 22–07 22). Mažiau pretenzijų reikškite savo tėvams, verčiau pamąstykite, kaip galite pagelbėti artimiesiems, ką gero galite nuveikti šeimos labui. Nepalanku tvarkyti dalykinių reikalų, tačiau pakaks išradingumo sprendžiant buities problemas.

Liūtas (07 23–08 22). Jus gali suklaidinti priešai, konkurentai ar tiesiog suinteresuoti asmenys. Neskubėkite apsispręsti – stigs teisingos informacijos ir jūsų pačių objektyvumo. Nesivelkite į politinius, religinius debatus, ginčus dėl vaikų auklėjimo Nerizikuokite kelyje. Pasisaugokite vagių.

Mergelė (08 23–09 22). Jums gali būti priminta sena skola, o patiems priminti skolininkui jo pareigos nepatartina. Nekurkite šiandien ir finansinių planų, nesiskolinkite, venkite įsipareigoti finansų srityje – nesivelkite į avantiūras dėl pinigų. Pavojinga aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebūkite tikri, kad viską žinote, kad jums viskas suprantama. Labiau pasikliaukite nuojauta, senų draugų nuomone. Tvarkydami verslo, taip pat finansinius reikalus nerizikuokite savo dora reputacija.

Skorpionas (10 24–11 22). Nenorėkite savo problemų perkelti kitiems (ypač šeimai) – šiuo metu tik jūs patys sau padėsite, tad mažiau skųskitės. Gali neribotam laikui būti atidėti jūsų finansiniai planai, tačiau galima ir netikėta pagalba, naujas naudingas pasiūlymas.

Šaulys (11 23–12 21). Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos su partneriais ar vadovybe, bet jus sutiksite galinčių pasitarnauti jums tarpininkų – į pagalbą ateis seni draugai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Labiau pasikliaukite likimu, net jei tai bus panašu į fatalizmą. Tiks tvarkyti dalykinius reikalus, tik mažiau nervinkitės patys ir nenervinkite tų, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė. Venkite sukelti įtampą šeimoje – ginčai (ypač dėl draugų ar ateities planų) įsižiebs greitai ir stipriai įžeis.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite tolerantiškesni visuomeninei nuomonei. Prisiminkite praeities pamokas – tai padės aptikti visai neblogą išeitį. Tik netvarkykite reikalų, susijusių su dideliu turtu, stambiais pinigais. Neskubėkite pykti ant savo poros – ar pakankamai suvokiate savo partnerio elgesio motyvus?

Žuvys (02 19–03 20). Vargu ar pavyks šiandien išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite sau galvos – tai ne pats geriausias metas nervintis. Būkite apdairesni su pinigais, ypač jei turite reikalų su užsieniečiais, labiau pasaugokite savo turtą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą