Palmira: galite būti neišgirsti, nesuprasti, neįvertinti

Jei imsitės skubių ar svarbių profesinių reikalų, būkite pasiruošę, kad atsiras netikėtų kliūčių: kas nors susirgo, kas nors pamiršo, pavėlavo ar tiesiog užsispyrė dėl kvailų ambicijų. Nereikėtų skubinti įvykių, kam nors ko nors žadėti, įsipareigoti greitai atlikti – vargu ar laiku spėsite. Būkite diplomatiški, jei tektų kreiptis su prašymais, pasiūlymais į vadovybę ar aukštus įtakingus asmenis, įvairius valdininkus. Ir pasiruoškite, kad galite būti neišgirsti, nesuprasti, neįvertinti – toks dabar netikęs laikas. Deja, tam tikrus apribojimus, kliūtis jausime iki sausio vidurio – ko nors pakeisti, paskubinti ar kaip kitaip paveikti faktiškai bus neįmanoma. Nei jums, nei kam nors kitam.

Vis dėlto šiandien verta ieškoti bendraminčių, galinčių jus suprasti, įvertinti – vėliau per juos ateis pagalba. Vakaras atneš daug džiugių įspūdžių, jei susitiksite su senais draugais, kartu prisiminsite prabėgusius metus. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa be priežasties gestų, jei šalia jūsų namo medis nulūžtų ar jūsų lazda, skėtis sulūžtų, medžio šaką nulaužti, augalus skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Žvilgsnis į priekį: šventės išpuola kiek rizikingu metu, tad saiko pojūtis, santūrumas šįkart bus itin naudinga savybė.

Avinas (03 21–04 20). Gerų sumanymų metas, tik neskubėkite jų įgyvendinti. Kol kas labai svarbu laikas, laukimas. Ir būkite taktiški bendraujant – galite sugadinti santykius įkyrumu, priekabumu tiek darbe, tiek namuose. Nepainiokite

Jautis (04 21–05 20). Darbų bei atsakomybės krūvis augs. Tik neskubėkite – žiūrėkite, kad šefas neprisikabintų dėl darbo kokybės ar našumo (gali nukentėti jūsų alga). Ir venkite kritinių pastabų artimiesiems – jie šiuo metu jūsų neišgirs.

Dvyniai (05 21–06 21). Daug kas erzins: aplinkinių kvailumas, dvilypumas, nemokėjimas profesionaliai dirbti, priimti tikslių sprendimų. Jei turite reikalų su užsieniečiais, neskubinkite jų, nespauskite – daugiau laimėsite.

Vėžys (06 22–07 22). Sunkokas laikas – pablogėjusi savijauta, netikėti rūpesčiai dėl sutuoktinio, keblumai darbe. Vis dėlto elkitės ramiai, neskubėdami, nesinervindami. Kreipkitės pagalbos ir į draugus – nesistenkite vieni įveikti atsiradusių sunkumų. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti.

Liūtas (07 23–08 22). Sugebėsite gana objektyviai įvertinti ir save, ir aplinkinius. Tai nebloga proga atitaisyti seną klaidą darbe ar nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui.

Mergelė (08 23–09 22). Priekabiems, reikliems nebus lengva susitvardyti – vis įžvelgsite kieno nors trūkumus. Saugokite savo bei artimųjų ramybę, taip pat būkite atidesni savo partnerių, kolegų nuomonei, pastaboms.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite linkę pernelyg griežtai vertinti artimuosius, ypač vaikus. Tačiau patys galite ne juokais supykti išgirdę kritiką savo atžvilgiu, ypač iš šeimos narių. Būkite pagarbesni šefo nuomonei. Labiau pasaugokite sveikatą, galimos traumos darbe.

Skorpionas (10 24–11 22). Aplinkybės jus gali laikinai sustabdyti. Ką gi – tai proga atsigręžti į savo praeitį, nuveiktus darbus ir juos patikrinti, perdaryti. Kita vertus, derėtų įvykdyti užmirštus įsipareigojimus.

Šaulys (11 23–12 21). Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai išmanote. Būkite atidesni dalykinėms naujienoms, gautiems patarimams, pasiūlymams. Išryškės jūsų veiklos klaidos, taip pat slapti jūsų darbo technikos ar automobilio gedimai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gera diena, jei nebūsite labai ambicingi, – dėl nereikalingų principų galite susipykti ir su artimu žmogumi, ir su bendradarbiu ar net šefu, tėvais. Savo užduotis atlikite kuo sąžiningiau. Galite nukentėti per įvairius tikrintojus.

Vandenis (01 20–02 18). Nors jausitės stiprūs, daug neplanuokite – paskutinę akimirką kai kas gali pasikeisti. Jei kas nors apskritai nepavyks, nieko baisaus – šios dienos sėkmė mažai nuo jūsų priklausys ir gali tekti derintis prie aplinkybių bei aplinkinių. Venkite ginčų, santykių aiškinimosi tiek su įtakingais asmenimis, su savo viršininkais, tiek su savais.

Žuvys (02 19–03 20). Geriausia pamiršti visus darbus ir rūpesčius, bent jau nieko naujo nepradėkite, niekuo svarbiu ar atsakingu neužsiimkite – vėliau gali tekti perdaryti. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai, būkite apdairesni kelyje. Būkite malonesni, švelnesni sutuoktiniui, atlaidesni kolegoms – tuomet diena praeis gana ramiai, be komplikacijų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą