Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien - harmoninga diena

Kai kas svarbaus gali keistis – atsiras noro bei galimybių pakovoti už save, savo principus ir reikalus! Тik neskubėkite daryti išvadų – radikalioms permainoms, kad jos tikrai pavyktų, naudinga mėnulio jaunatis (o ji stos penktadienį 13 val. 37 min.). Ir be jūsų pastangų pakaks staigmenų, bet malonus netikėtumas bus tai, kad viskas gerai baigsis. Tai džiugus įkvėpimo metas, kai netyčia atsiranda nauja gera išeitis, išsisprendžia ilgai varginusi problema. Tiesa, dabar baigiasi mėnulio mėnuo ir diena tinkama darbams užbaigti, bet visai nepalanki ką nors pradėti. Tai laikas, kai reikia pasiduoti pirmam impulsui, kai naudinga būti nešamam srauto. Tai harmoninga diena, padedanti nusiraminti, stiprinti optimizmą, poreikį su visais sutarti. Geras metas bendrauti, seniems draugiškiems santykiams atnaujinti, taip pat keistis informacija. Tai naudingų susitikimų laikas – pokalbiai ilgam bus svarbūs. Šiandien verta gilintis į ankstesnius darbus – išvysite neįgyvendintų galimybių, kils naujų įdomių idėjų. Ieškokite klaidų, taisykite jas. Daugiau dėmesio skirkite ir kasdienių darbų kokybei – galimos klaidos dėl neatidumo. Svarbiems įsipareigojimams, susitarimams tvirtinti diena nėra palanki – verta tai atidėti rytdienai. Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, gali išsipildyti per ilgą laiko tarpą. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia. Bet jei regėjote ugnį – jums gresia pavojus, galima liga, blogai, jei plaukai slinko, matėte gyvates, drakonus – nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: sudaužyti stiklą – vienatvė, pamesti sagą – liga, jei spyna sugestų, raktas sulūžtų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei paukštis ant palangės nutūptų, giedras rytmetys.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus imtis svarbių darbų; tinkamos blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Džiaugsmo, meilės, kūrybinės sėkmės metas. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, bus naudinga. Daugiau bendraukite su vaikais – per juos suprasite, kur darote klaidas, kaip užkirsti kelią besikartojančioms problemoms, kad ateityje jų išvengtumėte. Gera proga ieškoti papildomų uždarbio šaltinių, tartis dėl reikalo finansavimo ir pan.

Jautis (04 21–05 20). Introvertiškas laikas, kai geriau jausitės namie nei svetur. Tinkamas metas tvarkyti šeimos reikalus. Šiandien bus svarbu vykdyti šeimos valią: neužsispirkite, nes savo tikslą pasieksite tik gražiuoju. Ne laikas už savo principus kovoti ir darbe – laukite patogesnio momento. Geras metas nupirkti dovanų artimiesiems, tėvams ir jas įteikti.

Dvyniai (05 21–06 21). Neskubėk ir būsi pirmas! Toks turėtų būti šios dienos moto. Nors būsite kupini optimizmo ir gerų sumanymų, visi noriai su jumis bendraus, sieks padėti, veikti kartu, dar ne laikas lemtingam žingsniui. Galite įgyti puikių draugų, dalykinių partnerių. Tačiau šiandien gauti pasiūlymai naudingi ne iškart. Dalykiniams susitarimams, darbo sutartims tvirtinti palankus ketvirtadienis.

Vėžys (06 22–07 22). Galite suvokti tai, kas ilgą laiką buvo mįslė. Gera diena tiems, kurių įdirbis nemenkas, – gausite užtarnautą atlygį. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Šios dienos veiklos pasiūlymai bus naudingi, bet atsakymą geriau atidėti rytdienai arba kitai savaitei. Galimi sėkmingi radiniai. Tinka ieškoti pamestų daiktų, dokumentų.

Liūtas (07 23–08 22). Praeitis sugrįžta apversdama planus, priversdama keisti sprendimus. Dabar esate pajėgūs įveikti kliūtis ir pakreipti įvykius, taip pat santykius su artimaisiais bei draugais taip, kaip jums norisi. Tai sėkmingas laikas įstrigusiems reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23–09 22). Įžvelgiate slaptąją ir žaviąją šio gyvenimo pusę – jums atsiveria giliausi slėpiniai. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką gyvenimas liepia, ko iš jūsų nori, ką jums pataria. Veikti suspėsite – neišgyvenkite, jei šiandien ne viską padarysite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Žavus laikas – galima netikėta sėkmė. Beje, jūsų laukia praregėjimai – suprasite kai ką svarbaus, ką anksčiau praleidote, tik siekite daugiau bendrauti, būkite atidesni draugų nuomonei, patarimams. Palanku ieškoti investuotojų, rėmėjų. Svarbius reikalus tvarkykite per draugus. Na, o atsakingiems įsipareigojimams tiks rytdiena arba kita savaitė – šiandien tik svarstykite, domėkitės.

]Skorpionas (10 24–11 22). Gerų pasiekimų metas, tiesa, jei veiksite ne vieni, jei jus palaikys sutuoktinis, jei turėsite gerų sąjungininkų, patikimų draugų. Tinkama proga konfidencialiam pokalbiui dėl jūsų karjeros. Gautus pasiūlymus priimkite – tai bus perspektyvu. Tiesa, diena nėra tinkama susitarimams, įsipareigojimams. Daugiau dėmesio skirkite tėvams, paisykite jų valios.

Šaulys (11 23–12 21). Netikėtai svajonė ima ir išsipildo – viskas apsiverčia jūsų naudai. Vėl pajusite, kad esate mylimi, populiarūs, visiems reikalingi. Šiandien galite gauti vertingą profesinį pamokymą, naudingą dalykinį pasiūlymą – tai verta priimti. Palankus metas susitikimams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Galimas romantiškas nuotykis per komandiruotę ar kelionę.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pavyks rasti išeitį tvarkant dalykinius, finansinius reikalus. Tinkamas laikas skoloms, mokesčiams, draudimo reikalams tvarkyti. Būkite atlaidesni sutuoktiniui. Jei jūsų santykiai su artimaisiais keblūs, atsiprašykite pirmi, neatidėkite to. Palankus metas labdarai – būkite dosnūs. Ir neatsakykite prašančiajam. Geras laikas organizmui valyti.

Vandenis (01 20–02 18). Tampate objektyvūs ir teisingi, Fortūna jums šypsosi. Tai puiki diena, ypač jei vykdysite šeimos valią, nesikarščiuosite, nepyksite (ypač su sutuoktiniu). Šiandien tik gražiuoju laimėsite pergalę. Kol kas ne laikas konfliktui, kovai – laukite patogesnio meto. Palanku rinktis dalykinius partnerius, aptarkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas.

Žuvys (02 19–03 20). Verta tvarkyti tarnybos reikalus. Neturintiems darbo netikėtai šiandien gali nusišypsoti laimė. Tačiau netiks pasirašyti darbo sutarčių – atidėkite tai rytdienai arba kitai savaitei. Puikus metas ieškantiems darbo patalpų, taip pat namų tvarkytojos, auklės darbo ir pan. Palankus metas nebaigtiems reikalams tvarkyti, sveikatai stiprinti, iškrovos dietoms.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą