Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, vasario 18 d.

Ketvirtadienis įtemptas – laimę teks medžioti, ir tai bus sunkiai sugaunamas laimikis. Tiesa, jei reikalus imsite tvarkyti nuo ryto, tikėtina, kad sugriebsite laimės paukštę už uodegos.

Iki 13 val. – vertingas laikas, kai galima rasti neišsprendžiamos problemos sprendimą, gauti tai, kas neįmanoma. Šis laikas geras kūrybingiems, išradingiems asmenims – jų laukia įkvėpimas. Pagalbos galite tikėtis per tikruosius draugus. Kitaip kalbant, kas nuoširdžiai padės, atjaus, supras – tuo žmogumi galite ir ateityje pasikliauti.

Vėliau bus svarbu likti atidesniems, atsargesniems. Netiks reikalus tvarkyti jėga, piktuoju – taip jūs pasirašysite savo pralaimėjimą. Taipogi derėtų vengti agresyvių, kerštingų asmenų, kuriems svarbiausias dalykas – karjera, pinigai, tušti asmeniniai principai ar tiesiog skandalai: dabar jie aktyviai reikšis.

Nemalonumai labiausiai tikėtini dėl agresyvumo bei pinigų stygiaus. Darna bus sunkiai pasiekiama – arba per daug pesimizmo, ypač finansiniuose dalykuose, meilėje, arba pasitikėjimo savo galimybėmis, pinigais, įtaka, o dėl to – daug netikslingų išlaidų, tuščios rizikos. Šiandien netiks pasirašinėti sandorius, darbdavystės sutartis. Ir nesiimkite jokių avantiūrų.

Nepalankus metas romantiškiems pasimatymams. Netinka aiškintis meilės santykių.

Antrą dienos pusę išaugs ne tik konfliktų, nuostolių, bet ir traumų tikimybė.

Ketvirtadienį 12 val. 59 min. Saulė įėjo į Žuvų ženklą. Tai paskutinioji Saulės buveinė Zodiako rate. Ji siejama su pabaiga, perėjimu į kitus pasaulius ar pasiruošimu vėl viską pradėti iš naujo. Čia tvyro mistika ir poezija, muzika ir aromatai, meilė ir apsvaigimas, juslių subtilumas, leidžiantis pasinerti į pasaulio vienybę. Žuvų ženkle gimsta pasakos, mitai, legendos, blogiausiu atveju – gandai.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį gana komplikuoti, dažnai apgaulingi. Svarbesni bus tik tie sapnai, kuriuose kas nors buvo aiškiai pasakyta ar parodyta. Buvo gerai dirbti žemę, matyti duoną, pyragus – tai sėkmė darbe, turtas. Blogai, jei buvote nuogi – neturtas, matyti kelią, važiuoti – kliūtys reikaluose, ugnis, žaibas – nuostoliai, dideli nemalonumai.

Blogas ženklas: jei prausiantis dingtų šaltas vanduo, jei indai dužtų, sutikti žmogų tuščiais kibirais, susižeisti iki kraujo.

Geras ženklas: kojas sušlapti, netyčia šaltu vandeniu būti apipiltam, sulyti, jei virš galvos paukštis suklyktų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti baltus, gelsvus, auksaspalvius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienio rytas geras spręsti finansines problemas. Vėliau pasisaugokite savanaudžių sukčių ar norinčių jus nupirkti. Patiems irgi ne laikas mėginti siūlyti pinigus, teikti dovanas. Nukentėti galite ir tvarkydami finansinius reikalus – ne laikas sandoriams, netinka pinigus skolinti. Ir likite korektiški bendraudami su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu, kitaip kilęs konfliktas taps nesibaigiančių paskalų šaltiniu.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis įtemptas – nereikėtų imtis sunkių, alinančių darbų, priiminėti atsakingus sprendimus: apsiriksite. O jei reikia išsiaiškinti silpniausią savo veiklos vietą, jei norite suvokti, iš kur artimiausiu metu reikėtų laukti nemalonumų – gilinkitės į šios dienos naujienas bei į savo nuojautas.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį neišsigąskite, jei kas prikiš senus, neįvykdytus įsipareigojimus, staiga aptiks dalykus, kuriuose slėpėte. Vis dėlto iki pietų gali pavykti sėkmingai išspręsti seną problemą.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį ryte gali pavykti padedant draugams išspręsti jus varginantį klausimą. Antrą dienos pusę pasijusite kiek geriau, tačiau ne metas rimtoms išvadoms. Būkite apsiruošę netikėtumams – vargu ar pavyks įgyvendinti šios dienos sumanymus. Nerizikuokite pinigais.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį dera imtis kraunamų užduočių darbe, bent jau todėl, kad viršininkai nesuabejotų jūsų atsidavimu bei galimybėmis. Kita vertus, šios dienos problema – kokybė... Būkite atidesni mylimam žmogui, artimiesiems.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis sunkokas, tačiau likite draugiški, diplomatiški, ir išvysite, kiek daug žmonių jums simpatizuoja. Na, o neatsargus žodis, neapgalvotas poelgis gali nublokšti atgal. Neskubėkite žavėtis avantiūristiškais pasiūlymais, projektais – šiuo metu būsite linkę tikėti iliuzijoms. Įsimylėti irgi ne laikas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį galite patirti, kad nuo jūsų mažai kas priklauso – šio metu jūsų partneriai (o gal ir priešai) taps stipresni už jus. Tad ne laikas veltis į kovą, konfliktus. Ir mažiau ginčykitės, neįrodinėkite savo sutuoktiniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nereikia nei savęs, nei savo partnerių (sutuoktinio taip pat) varginti pernelyg aukštais (dažnai neprotingais) reikalavimais. Ši diena įtempta, pavojinga – būkite itin apdairūs piniginiuose, turtiniuose reikaluose. Ypač su mylimu žmogumi nesiaiškinkite santykių: kartais reikia atleisti, pamiršti nuoskaudas, aišku, jei nenorite, kad jie atšaltų.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį reikalai pajudės sparčiau, bet vystysis kitaip nei planavote – vis tik pasiruoškite perimti iniciatyvą į savo rankas. Bent jau partneriais nepasikliaukite – per juos galite nukentėti. Ne laikas avantiūroms, ypač norint nesunkiai užsidirbti pinigų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį nepervertinkite savo galimybių bei įtakos. Vis dėlto išeitį iš kritinės situacijos rasite paprasčiau už kitus. Labiau pasaugokite vaikus. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite – tai virs rimtu nesusipratimu, galinčiu išskirti.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį stigs erdvės bei laiko reikalingam manevrui veikloje, tad jūsų elgesys turi būti lankstus bei nesuvokiamas konkurentams, priešams. Mokėkite saugoti paslaptis, ypač susijusias su finansiniais reikalais. Tinkamas laikas iš esmės susitvarkyti namuose.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį būkite taupesni, saikingesni ko nors norėdami, kitaip įsivelsite į nemalonią istoriją. Šios dienos finansiniai pasiūlymai gali pasirodyti visai gražūs, viliojantys, tačiau jie bus tušti – neverta rizikuoti ar kažko vertingo atsisakyti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą