Palmiros horoskopas penktadieniui, kovo 12 d.

Penktadienis – kritinis. Tai Mėnulio mėnesio pabaigos metas, kai gali viskas atrodyti blogai, ydingai, nebepatikti. Kad ir kaip būsite kažkuo nepatenkinti, pasistenkite susitvardyti ir nepasakyti to, ko nereikėtų – bus lengva susipykti, sugadinti svarbų reikalą. Neadekvati reakcija bei konfliktai – šios dienos požymiai.

Pasistenkite šiandien labiau atsiriboti nuo aplinkinių, nesivadovaukite svetima nuomone. Kad ir kuo užsiimsite, siekite, kad būtumėte gerai informuoti. Derėtų paisyti nuojautų – jei įtarsite kažką negero, nerizikuokite. Kita vertus, asmeninės ambicijos irgi gali būti sureikšmintos, o svetima nuomonė, reikalavimai vertinami kaip kliuvinys. Ne laikas ir bet kokių santykių aiškinimuisi – daug pykčio, nepasitenkinimo ir jokių perspektyvų.

Nepalanku pradėti naujus darbus, pasirašinėti dokumentus, susitarimus. Netinka ir žodžiais įsipareigoti, taip pat užmegzti pažintis. Atsargiau vairuokite automobilius.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo reikšmingi tiems, kas kelyje, kas nenakvojo namie, taip pat aktoriams. Šios nakties sapnai atskleidžia asmenines galimybes, profesinę potenciją, taip pat intrigas veikloje. Išvystos detalės itin reikšmingos – jos padės rasti teisingą kelią dabartinėms problemoms įveikti. Gerai buvo regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, nuogam būti. Deganti žvakė, lampada – svarbus profesinis įvykis. Būti su storu pilvu – pinigai, pelnas. Blogai būti liesam – nuostoliai, sapnuoti vandenį – apkalbos, įvairius drabužius matuotis – vienu metu užsiimti priešingais darbais, dėl ko išseksite, veidrodį sudaužyti – žlugimas, katastrofa.

Blogas ženklas: jei į akis kas nors įkristų, bato kulniukas nulūžtų, žeme apibertų, purvu išsitepti, paukščio klyksmas virš galvos, jei šukos sulūžtų, namuose kanalizacija užsikimštų, langas, veidrodis sudužtų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, virš galvos debesys išsiskirstytų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui; šeštadieniui labiau tinkamos spalvos – geltona, auksinė, alyvinė, sekmadieniui tinka visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį venkite tuščių kalbų bei pažadų, ant nieko nepykite, niekur neskubėkite (ypač jei vairuosite automobilį).

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį gali sužlugti tai, dėl ko buvote garantuoti. Tad mažiau planuokite, mažiau svajokite. Nepatartina tvarkyti finansinių reikalų.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį pakaks pasitikėjimo savimi bei ryžto viską perdaryti, tačiau saiko bei sveiko proto gali pritrūkti. Deja, bus lengva sugriauti tai, ką ilgai statėte.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį situacija pasirodys geresnė nei yra iš tiesų. Itin atidūs būkite atlikdami savas užduotis – didelė profesinių klaidų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis – pavojinga diena, kai svarbi atida, kad ir kuo užsiimsite. Būkite švelnesni, jautresni sutuoktiniui, mylimam asmeniui.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį reikėtų atsisakyti svarbaus dalykinio sumanymo – kitaip galite susipykti su vadovybe, patirti nuostolių bei kitokių problemų. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems – ieškokite sąlyčio taškų, ir taip pakaks nepasitenkinimo, noro konfliktuoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį dėl niekų gali sužlugti svarbus reikalas. Tačiau šios dienos nesėkmės labiausia gali pakenkti sveikatai, tad mokėkite pasirūpinti savimi: nepersidirbkite, atsargiau elkitės su darbo ar buitine technika.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį geriau pralaimėti, juolab, kad pergalės kaina taps pernelyg aukšta, o pralaimėjimai nebus skaudūs. Nesivelkite į avantiūras, nepasiduokite azartui.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį siekite atsiriboti ne tik nuo visokių reikalų, bet ir nuo blogų, liūdnų minčių, nuo nerimo bei įtarinėjimų. Būkite atidesni tėvams bei savo atžaloms.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį nesivelkite į ginčus, niekam nieko nežadėkite. Didesnė vagysčių, autoavarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį gali paaštrėti finansinės problemos – vis dėlto diena netinkama spręsti šį klausimą. Būkite kantresni antrajai pusei – ne laikas santykius aiškintis (galite pradėti pavyduliauti be pagrindo, priekaištauti ten, kur reikėtų patylėti).

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui bei ramiau viską vertinti. Išaugs nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą