Palmira: tai puikus laikas vyrams

Puikus laikas vyrams – vadovams, kariškiams, sportininkams, kaip ir visiems valingiems ar mėgstantiems riziką (taip pat visiems skubantiems). Nuo 14 val. 40 min. prasideda jų pergalės bei sėkmės laikas! Beje, jei savęs nelaikote drąsiais, energingais, kovingais, pats laikas pakeisti požiūri į save bei savo galimybes: susitelkite ir imkitės ryžtingai, pasitikėdami savimi tvarkyti reikalus! Šiandien (antrąją dienos pusę ypač) sėkmę lems asmeninė iniciatyva, mokėjimas padaryti įspūdis įtakingiems asmenims, savo vadovams! Pirmasis įspūdis daug ką lems – tad būdami blogai nusiteikę net nesiimkite reikalų. Bus palanku pakovoti už jums svarbų reikalą (ypač jei jis susijęs su konkurencija), spręsti karjeros klausimus, taip pat imtis užvilkintų, atidėtų darbų, įstrigusių reikalų – pavyks paskubinti! Beje, jei jums reikia su kuo nors pasiaiškinti santykius darbe, pasikalbėkite antrąją dienos pusę po 14 val. 40 min. ir jums pavyks sudėlioti visus taškus ant i... O štai piniginiuose ir turto, taip pat širdies reikaluose turite būti atsargesni – neskubėkite priimti atsakingų sprendimų! Tiek spręsdami finansines problemas, tiek meilės šiuo metu galite smarkiai apsigauti, pasiduoti iliuzijai. Atidėkite šiuos klausimus bent jau iki sausio 2 d. Moterims ši diena gana apgaulinga. Joms visais klausimais reikėtų likti atsargioms, santūrioms. Geriausia dabar nieko nekeisti. Tiesiog laukti! Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Palanku buvo sapnuoti paukščius, žvėris, plaukti vandeniu (sveikata), matuotis naujus drabužius (turtas, pinigai). Blogai matyti ugnį, sniegą, būti nuogam.  Blogas ženklas: jei kūną niežėtų, jei laikrodis sustotų, druską išberti, jei indai sudužtų į smulkias šukes. Geras ženklas: rasti metalinį ar blizgantį daiktą, jei netyčia peilis iš rankų iškristų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus skubiems reikalams tvarkyti, geras vyrams ir nekoks moterims, taip pat netinkama diena piniginėms, turto problemoms spręsti; palankūs žali atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Šiuo metu galite pasiekti tai, ko taip ilgai troškote. Palanku spręsti lyderystės, problemas, tvarkyti darbo reikalus. Gerai pirkti darbo techniką.

Jautis (04 21–05 20). Vyrams puikus laikas – jėgų persvara jūsų naudai. Tad nesustokite ko nors siekdami! Imkitės reikšmingų, atsakingų dalykų. Kovokite už savo bei šeimos interesus, įtaką. Beje, jums seksis tik tuo atveju, jei palaikys ir pritars šeima. Moterys turėtų būti atsargesnės – nemenka tikimybė suklysti.

Dvyniai (05 21–06 21). Atsitiktinumų nebūna, tad elkitės taip, kaip sako jūsų vidus, ir neapsiriksite. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Naudingų atsitiktinumų, gerų permainų laikas. Nepraleiskite progos susitikimui, pokalbiui ar susitarimui su svarbiu žmogumi. Dabar galite draugų bei partnerių dėka pakreipti įvykius jums svarbia linkme. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo bei manevravimo laisvę.

Liūtas (07 23–08 22). Netikėtumas lemtingas – stenkitės greitai persiorientuoti, pasinaudoti sėkmės akimirka. Susitikimai, pokalbiai su vadovybe bus naudingi.

Mergelė (08 23–09 22). Pergalės laikas. Puikus metas svarbiems reikalams tvarkyti. Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų, kuriuos verta priimti. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti romantiškoje aplinkoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Mažiau galvokite, kaip sunku, kitaip pražiopsosite ir nepasinaudosite dabar atsiveriančiomis puikiomis galimybėmis. Šiandien gauti pasiūlymai, naujienos gali tapti gerų permainų bei sėkmės pagrindu, tiesa, ne dabar (tik po gero mėnesio).

Skorpionas (10 24–11 22). Jokios agresijos – siekite santarvės: jūsų jėga – bendradarbiavimas. Jei reikia ką nors laimėti, ieškokite patikimo sąjungininko. Labiau įsiklausykite į partnerių, sutuoktinio nuomonę, patarimus. Gautų pasiūlymų nederėtų atsisakyti – beje, iškart nė nesuvoksite, kuo tai bus jums naudinga ir kaip reikalinga.

Šaulys (11 23–12 21). Bus palanku spręsti nesklandumus darbe, ieškoti tinkamesnės darbo vietos (ypač konfidencialiais kanalais). Vakaras palankus viešnagėms, susitikimams su įtakingais asmenimis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jaučiatės kur kas geriau – ir tai proga pagreitinti įstrigusį reikalą, išspręsti pribrendusias (atsibodusias) problemas, ypač jei jos susijusios su neteisingomis investicijomis, skolomis, mokesčiais, alimentais. Puiku užsiimti vaikų problemomis.

Vandenis (01 20–02 18). Labiau įsiklausykite į artimųjų nuomonę. Daug neplanuokite – savaime viskas susiklostys geriau, nei mėginsite numatyti. Galima pagalba iš ten, kur nesitikėjote, – jums padės įtakingas asmuo, apie kurį nė nenutuokiate. Palanku tvarkyti paveldėjimo, skolų, alimentų mokėjimo laiką.

Žuvys (02 19–03 20). Netikėtai reikalai gali sparčiai pajudėti į priekį. Tai gero persilaužimo darbo reikalų ar santykių su draugais, su artimaisiais sferoje metas. Geras laikas darbo sutarčiai pasirašyti (ypač jei tai susiję su veikla užsienyje). Palanku pirkti darbo techniką, transporto priemones.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą