Palmiros horoskopas penktadieniui, gegužės 21 d.

Penktadienį stigs objektyvumo, įžvalgumo bei aiškumo, teisingos informacijos. Galimos kliūtys ten, kur nesitikėjote. Remkitės tik į save, nepasikliaukite pažadais, svetima pagalba.

Šis metas skatins nepasitenkinimą iš esmės – tiek pasauliu, tiek savimi, savo pasiekimais, kurie atrodys menkaverčiai arba neįkainojamai reikšmingi, tačiau nepripažinti aplinkinių. Vis dėlto tai – didžiųjų klaidų metas, kai apsirinkame vertindami, teisdami. Gal todėl, kad vyrauja egoizmas, neleidžiantis matyti toliau už savo nosį, noras viską spręsti pačiam, kažką slėpti nuo artimųjų ar žmonių, tiesiogiai susijusių su jūsų reikalu, tik sunkins ir taip komplikuotą situaciją, o gal ji dar labiau sunkės ir dėl informacijos stokos, dėl nepakankamos kompetencijos ar tiesiog menkai ištirto reikalo, jo esmės nesuvokimo.

Tai liūdnokas metas, kai atsisveikinama su kažkuo brangiu, svarbiu, kai keičiasi įsitikinimai, imama vadovautis kitomis nuostatomis.

Diena netinkama naujų darbų, tolimų kelionių pradžiai, teisinių reikalų tvarkymui, pinigų investavimui. Ji labiau nepalanki vyrams, vadovams bei vaikams. Rūpesčių daugiau gali tikėtis politikai, teisėsaugos, teisėtvarkos atstovai, keliautojai bei tie, kieno veikla susijusi su kelionėmis, pervežimais, su švietimu. Daugiau nemalonumų gresia ir mėgstantiems pažeidinėti įstatymus.

Bus didesnė konfliktų, nelaimingų atsitikimų, avarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė. Būkite atidesni mažiems vaikams. Diena nepalanki pramogavimui, šventimams. Prie vaišių stalo bus itin svarbu saikas.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis – priešus nugalėsite, žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, rasti pamestus pinigus, raktus, lazdą sulaužyti, savaiminis užsidegimas.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, sulaukti netikėtų svečių.

Žvilgsnis į priekį: šeštadieniui patartinas aktyvus poilsis, o šeimos šventėms, bendravimui, kelionėms tinkamesnis sekmadienis; šeštadienį – palanki tamsiai raudona, vengtina geltona; sekmadienį patartini raudoni, rožiniai atspalviai, vengtina žalia; pirmadienį palankūs pasteliniai tonai, vengtinos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį elkitės, kaip visada, nieko nekeiskite, nerizikuokite, nesivelkite į konfliktus. Nesiimkite nieko atsakingo darbe. Atidžiai tikrinkite gaunamą informaciją bei dokumentais.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį nesiimkite jokių avantiūrų – situacija gali keistis nenumatyta linkme. Labiau pasaugokite vaikus. Tai kritinis laikas įsimylėjusiems – galimi kvaili, bet emocingi konfliktai, po kurių norisi santykius nutraukti.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį nesižavėkite naujais pasiūlymais, nesiviliokite naujomis galimybėmis – veikiausiai tai bus spąstai. Verta rimčiau pasigilinti į savo gilumines problemas, paieškoti užsislėpusių klaidų. Kol neišsiaiškinsite, kas anksčiau blogai padaryta, ką skolingi šeimai, vargu ar reikalai sparčiau pajudės.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis nepalankus. Svarbiausia, kad nesiimtumėte nieko svarbaus. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite padaryti lemtingų klaidų tiek dirbdami, tiek vairuodami automobilį. Būkite taktiškesni bendraudami su draugais, giminaičiais ar kaimynais. Labiau pasikliaukite sutuoktinio jausmais.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį netikėtas susitikimas ar kokia nors naujiena gali priversti jus apsigalvoti, tik vargu ar bus naudinga keisti ankstesnes pozicijas – verta palaukti. Šefas, kolegos net draugai gali suklaidinti, tad pasistenkite reikalus tvarkyti vieni bei mažiau klausyti kitų patarimų. Pasaugokite sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį darbe ir namie prireiks nemažai ištvermės – tai metas, kai jus visi skubins, kai visi jums prieštaraus, reikalaus savo. Savo užduotis darbe atlikite itin atidžiai. Ir venkite ginčų ar svarbių pokalbių su viršesniais ar vyresniais už jus asmenimis. Būkite atidesni vairuodami automobilį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį galite sužinoti ir ne pačių geriausių naujienų, susidurti su slaptomis kliūtimis, kažkieno kenkimu. Ir nesitikėkite daug iš šios dienos pažadų, tariamai atsivėrusių naujų perspektyvų – patirsite daugiau nemalonumų nei naudos. Saugokitės žmonių, norinčių jums padėti, patarti, pamokyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį neskubėkite priimti sprendimų – akimirksniu viskas gali pasisukti prieš jus. Venkite ginčų su bičiuliais, kaip ir mylimu žmogumi. Į jus gali kreiptis su prašymais draugai – padėkite, bet venkite ilgalaikių įsipareigojimų.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį bet kokia naujiena, žavus pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas – neskubėkite patikėti, nepasikliaukite kažkieno autoritetu, svetimomis nuomonėmis, nepatikrintomis kalbomis. Kita vertus, venkite garsiai išsakyti savąją, už kažką laiduoti, tvirtinti dalykus, kurių nesate patikrinę. Ne laikas sutuoktiniui priekaištauti, santykius aiškintis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį, jei aplinkybės keisis, tai ne ta linkme, kuria norėtųsi, nuotaika ges net ir dėl nieko. Pasistenkite nesikišti į kitų reikalus, nesivelti į intrigas. Savo darbus atlikite kuo atidžiau. Tądien bus pavojinga tikėti sėkme ar kažkieno gerais norais.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį problemos neišvengiamos. Partnerių arba jūsų vadovybės nesėkmės, aplaidumas privers keisti planus. Venkite konfliktų su teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais. Su niekuo nesiaiškinkite teisybės. Ir nenorėkite visko sužinoti.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį veikloje gali atsirasti naujų keblumų, ir, ko gero, jie bus susiję su partneriais. Aplinkiniai gali nepateisinti jūsų pasitikėjimo – pasikliaukite vien savimi. Nebūkite patiklūs – išgirsta informacija gali nepasitvirtinti. Ne laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu, jei neketinate skirtis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą