Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, birželio 3 d.

Ketvirtadienis – užtarnautos sėkmės metas, kai gauname tai, ko nusipelnėme, kai ateina tai, ko ilgai siekėme. Laimė gali aplankyti ir tuos, kuriuos ilgą laiką persekiojo nemalonumai – netikėtai reikalai pakryps jūsų naudai. Tad pasistenkite kuo daugiau nuveikti – tai, ką šiandien atliksite, ilgam taps jūsų stabilumo (moralinio, socialinio) pagrindu.

Tiesa, daug ką lems vidinis nusiteikimas – likite geranoriški. Deja, kritiškos nuotaikos padės greičiau pastebėti trūkumus nei pliusus, susipykti nei susitarti. Jei sieksite ginti savo įsitikinimus, principus – darykite tai be skandalų: rami logika bus patikimas ginklas. Nesinervinkite – patys analizuokite situaciją ir kitiems padėkite tai padaryti, tuomet ši diena bus puiki dalykiniams susitikimams, pasikeitimui informacija, patirties perdavimui, pasitarimams.

Beje, gali išryškėti naujos galimybės uždarbiui, pelnui. Palanku bus tvarkyti ir tuos reikalus, kurie buvo atidėti, įstrigę, gerai spręsti ir įsisenėjusias problemas, ypač siekiant jas pagreitinti.

Diena itin palanki vyresnio amžiaus asmenims, įvairiems vadovams. Tai puiki proga kreiptis patarimo, pagalbos į garbingo amžiaus asmenis – senųjų patirtis taps naudinga jaunajai kartai. Beje, vyresnio amžiaus asmenims seksis apskritai įvairiose gyvenimo sferose – spręskite socialines, finansines problemas, ieškokite naujų galimybių savo gabumams, sukauptai patirčiai panaudoti. Gali megztis ir nauji romantiški ryšiai – ir jie bus laimingi, stabilūs. Suaktyvės tarnybiniai romanai.

Šis laikas siejamas ir su moteriškų energijų vyravimu, tad moterims (ypač vyresnio amžiaus) patartina būti drąsesnėms, aktyvesnėms – ryžtingai spręskite jus varginančius klausimus, tiek dalykinius, tiek asmeninius, – savo laimėsite.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo svarbūs tik ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną bei jo produktus, juos valgyti (pinigai, turtas), obuolius (sėkmė, pašaukimas), pinigus sapnuoti (pelnas).

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar gestų šviesa, ugnis be aiškios priežasties, žagsėti.

Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti tamsiai mėlynus drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį nepervarkite – dėmesys gali greitai nusilpti, o šiandien svarbu tikslumas. Imkitės tik tų darbų, kuriuos gerai žinote, kurių negalima atidėti. Bus palankūs konfidencialūs susitikimai bei susitarimai. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos. Pasistenkite dažniau pailsėti.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį ateis pagalba – tai netikėtos sėkmės laikas: reikalai pakryps į gera. Palankus metas atsakingiems susitikimams. Ir nepraleiskite progos užglaistyti seną konfliktą darbe. Geras laikas daugiau su bičiuliais bendrauti – tarkitės visais jums svarbiais bei skausmingais klausimais.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Tik būkite kantresni – šiuo metu greitų pokyčių tikėtis nereikėtų. Būtini kompromisai. Galima įtampa darbe, tad sąmoningai venkite ginčų, konfliktų su kolegomis, klientais, šefu.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis sėkmingas – jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių, na ir iš žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Geras metas sutarčių tvirtinimui su užsieniečiais. Vakaras geras atviram pokalbiui su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu – kai kas džiugaus pasikeis jūsų santykiuose.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį neskubėkite vaidytis, pamirškite senas nuoskaudas ir negaiškite laiko santykių aiškinimuisi. Tai darbingas laikas, kai reikia suskubti kuo daugiau nuveikti. Tinka tvarkyti paskolų, draudimo, mokesčių reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį jūsų nuotaika puiki, ir neleiskite jos niekam gadinti. Šiandien taps svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija bei geros manieros, tuomet diena praeis sklandžiai. Gera laikas tvarkyti juridinius reikalus, dalyvauti viešuose renginiuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį šeimos parama bus svarbi sprendžiant dalykines, o taip pat sveikatos problemas – pasikalbėkite atvirai su artimaisiais apie tai, ką senai bijote jiems pasakyti. Tinka tvarkyti darbo reikalus (gerai – per šeimą ar šeimos draugus): jūsų profesinės galimybės bus deramai įvertintos ir galite tikėtis sulaukti įdomių pasiūlymų.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį optimizmo padaugės, tačiau neskubėkite kažkur veržtis. Nors diena sėkminga, tačiau rizikuoti turite apdairiai. Labiau įsiklausykite į partnerių ir sutuoktinio pageidavimus bei draugų patarimus. Ir nesibijokite sunkumų – šiuo metu jie įveikiami.

Šaulys (11 23–12 21). Jei norite, kad pasaulis būtų draugiškas, ženkite patys pirmą žingsnį šia linkme jau ketvirtadienį. Būkite tikri – jums pasiseks. Dalykinių reikalų tvarkymo neskubinkite – gali pakakti rūpesčių ir namuose. Vis dėlto diena jums palanki, ir kai kas gero pasikeis opiu klausimu. Dažniau prisiminkite ankstesnes pergales – tai įkvėps.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti jums svarbių dalykų. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs – priimkite juos. Galima imtis naujų ilgalaikių darbų, pasirašyti darbo, finansinius susitarimus. Vakaras (moterims – itin) palankus pasiaiškinti santykius su mylimu žmogumi.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį nestigs nei ūpo, nei jėgų, nei atkaklumo. Verta imtis skubių darbų. Geras laikas sandoriams, piniginių – turtinių reikalų tvarkymui, buitinių problemų sprendimui.

Žuvys (02 19–03 20). Verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Ketvirtadienis geras aktyviam reikalų tvarkymui, radikalių sprendimų priėmimui. Tinka pasišnekėti su viršininku neatidėliotinu klausimu. Gauti pasiūlymai bus naudingi, tiesa, ne iš karto.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą