Palmira: dera atsiduoti jausmams, paklusti įkvėpimui

Pakilus pilnaties metas pagal Mėnulio kalendorių, kai reikia atsipalaiduoti ir netinka apriboti savo laisvės. Šiandien dera atsiduoti jausmams, paklusti įkvėpimui. Atsipūskite – tai pasyvus metas, kai viskas savaime susidėlioja į vietas, kai nurimstama. Darykite tai, kas malonu, imkitės kūrybinių sumanymų. Diena žada susitikimus su gerais draugais bei įdomiais žmonėmis – bendraujant gali kilti puikių sumanymų, galite gauti ir vertingų pasiūlymų, tačiau šiandien nedera imtis ko nors nauja, priimti atsakingų veiklos sprendimų. Patartina imtis atidėtų darbų – prisiminkite ir neįvykdytus įsipareigojimus. Gera diena švęsti, pramogauti, meilės pasimatymams, dovanoms teikti. Tiesa, vakare derėtų vengti svaigalų ir kritikos – stigs objektyvumo ir blaivumo...

Baltasis Mėnulis (Selenė, Arta) Vėžio ženkle (01 04–08 05) globoja motinas, šeimas, namus. Tai – tėvynės ženklas. Arta Vėžyje kiekvienos šalies žmogui padės geriau suprasti savo šaknis, labiau įvertinti savo šeimą, tėvynę. Šiuo metu palanku kurti šeimą, įsigyti namus, juos statyti.

Kol Baltasis Mėnulis Vėžyje, svarbu itin pagerbti savo mamas, močiutes – ir gyvas, ir tas, kurios jau išėjusios. Beje, Vėžys – tai kapai, tad dabar bus puikus laikas artimų žmonių kapavietėms pertvarkyti. Kad ir ką esate patyrę, išgyvenę, susitaikykite su savo šeima, mama, savo praeitimi.

Arta Vėžyje – neabejotinai geras laikas etnografams, istorikams, muziejininkams, restauratoriams, jiems gali atsiverti gilieji praeities slėpiniai. Būtent dabar galima susidurti su sunkiai randamais užmirštosios praeities įrodymais ir sulaukti deramo visuomenės dėmesio.

Kalbant apie sveikatą Vėžio ženklas leidžia akcentuoti skrandį ir krūtis – jis valdo šias vietas. Tai bus puikus laikas gydyti skrandžio ir krūtų ligas – ir net tik konservatyviais metodais, bet ir chirurginiu būdu.

Arta Vėžyje, suprantama, nuostabus dalykas ir tiems, kurie gimė po Vėžio ženklu ir kurių Baltasis Mėnulis Vėžyje:

1934 01 19–08 19;

1941 01 17–08 18;

1948 01 17–08 17;

1955 01 15–08 17;

1962 01 14–08 15;

1969 01 13–08 14;

1976 01 12–08 12;

1983 01 11–08 12;

1990 01 09–08 11;

1997 01 06–08 07;

2004 01 07–08 08;

2011 01 06–08 07.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurę – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas senoms problemoms spręsti; palankios spalvos – tamsiai raudona, mėlyna, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Nėra to blogo, kuris neišeitų į gera. Galima rizikuoti jums svarbiu reikalu. Tai geras metas ir nuoširdžiam pokalbiui su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu, tik žinokite, kad būti nuoširdžiam – nereiškia viską pasakyti: yra dalykų, apie kuriuos geriausia niekada neprasitarti (ir net patiems pamiršti).

Jautis (04 21–05 20). Tinkamas metas ieškoti investuotojų, rėmėjų. Tinka įsigyti reprezentacinį daiktą namams, teikti dovanas artimiesiems. Tai, beje, meilės metas, kai suvokiama, su kuo norėtumėte susieti savo likimą, sukurti šeimą. Svarbiausia šiandien būtų kuo daugiau laiko skirti savo artimiesiems, šeimai.

Dvyniai (05 21–06 21). Nebloga proga pareikšti savo nuomonę draugams, kolegoms, kreiptis su pasiūlymais į viršininką, taip pat pasirašyti sandorius, naują darbo sutartį, ieškoti naujų pelno šaltinių – bent jau šiandien gali kilti puikių idėjų. Jei reikia, pakovokite už savo meilę, savo šeimą.

Vėžys (06 22–07 22). Išsisprendžia dvejonės, sugrįžta optimizmas, tiesa, nesiimkite jokių konkrečių veiksmų, nebent siektumėte susitaikyti su artimu žmogumi, pradžiuginti (dovana, gurmaniška vakariene) vaikus ar mylimą asmenį. Galimos malonios staigmenos, netikėti pasiūlymai – ir asmeniniai, ir dalykiniai.

Liūtas (07 23–08 22). Tvarkykite neatidėliotinus reikalus, nuo kurių priklauso jūsų ateitis. Tiesa, būtų gerai rasti, kas gali patarti, palaikyti, paremti (bent morališkai). Daugiau bendraukite, užmegzkite naujas pažintis, ieškokite bendraminčių, sąjungininkų – jais gali tapti ir mylimas žmogus, ir jūsų draugais, artimieji, o gal ir šefas. Jūsų sumanymai, pasiūlymai tikrai patiks aplinkiniams.

Mergelė (08 23–09 22). Jausitės pakiliai, nors esamas problemas nebus lengva išspręsti. Gali tekti darbe įrodinėti savo kompetenciją, o namuose pakovoti už savo teises. Neatsisakykite naujų dalykinių pasiūlymų, tiesa, jie ne iš karto duos naudos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Drąsiai galite imtis svarbių, reikšmingų sumanymų – jums atsivers naujos puikios galimybės. Nepraleiskite sėkmės, ji lydės ne tik darbe. Diena palanki susitikti su įtakingais asmenimis, mylimu žmogumi. Pobūviuose, svečiuose žavėsite aplinkinius – seksis užmegzti ne tik draugiškas, bet ir romantiškas pažintis.

Skorpionas (10 24–11 22). Tinka aptarti finansines reikalo perspektyvas su šefu, partneriais, ieškoti rėmėjo, imti kreditą (ar dėl to tartis), skolintis pinigų. Ir nebūkite kurti draugų patarimams, už jus viršesnių ir vyresnių asmenų pamokymams, patarimams.

Šaulys (11 23–12 21). Palankus metas tvarkyti verslo, piniginius ir turto reikalus. Stiprinkite draugiškus, partneriškus santykius – šiuo metu jūsų sėkmę itin lems supantys žmonės. Tai gera diena ne tik spręsti santuokinio bendravimo problemas, bet ir pasidžiaugti meile.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gerų permainų diena – staiga patirsite, kad jūsų įtemptos pastangos nebuvo veltui: reikalai ims spręstis ir jūs vėl atgausite viltį. Atsiras galinčių ne tik užjausti, suprasti, įvertinti, bet ir rimtai patalkininkauti ir paremti.

Vandenis (01 20–02 18). Palanki diena apsispręsti dėl dalykinės veiklos, tačiau venkite avantiūrų – joms dar neatėjo laikas (pirma reikia atšvęsti gimtadienį). Galimi nesusipratimai šeimoje dėl jūsų darbo, nepakankamo dėmesio vaikams ar sutuoktinio pavyduliavimo, tačiau jei viską nuleisite juokais, artimieji nurims, susitaikys.

Žuvys (02 19–03 20). Jei aplinkybės stabdys reikalus, vertinkite tai kaip likimą ir ramiai atidėkite juos. Vis dėlto nepraleiskite progos pasišnekėti su šefu (jei reikia) dėl darbo sąlygų pakeitimo, naujų pareigų ar naujo užsakymo. Tiks susitikti ir su būsimu darbdaviu. Tai gera diena grąžinti skolas savo artimiesiems – ar visus pažadus jiems esate ištesėję?

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą